DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dere sokakta dere kenarına korkuluklar takıldı

Dere sokakta dere kenarına korkuluklar takıldı

Değirmendere’nin yeni Prestij yolu olan Dere Sokak’ta yol çalışmaların da sona gelinirken Dere kenarı çalışmalarıda son hız devam ediyor. Son olarak dere kenarına korkuluklar eklenerek daha güvenli bir hale getirildi.

Yol çalışmalarında sona gelindi

Değirmendere Yalı Mahallesi’nde bulunan Dere Sokak’ta yapımına kısa bir süre önce başlanılmasına rağmen hızlı bir çalışma ile bitirilen prestij yol çalışmasında yol kenarlarında ki ince işlerin haricinde çalışmaların çoğu bitti ve yol trafiğe açıldı. Dere Sokak Prestij yol çalışması ile birlikte dere kenarlarıda yeniden düzenlendi. Dar ve eskimiş olan köprünün yenilenmesinin ardından son olarakta dere kenarlarında ki taşlar yenilendi ve daha güvenli olması nedeniyle dere kenarlarına korkuluklar eklendi.

Aileler durumdan çok memnun

Yapılan bu çalışma Değirmendere halkının özellikle küçük çocuğu olan aileler tarafından oldukça beğenilirken aileler, “ Değirmendere sahili bizim vazgeçilmezimiz. Sahile inerken kullandığımız yolun yenilenmesi bizi çok mutlu etmişti. Son olarakta dere kenarının düzenlenmesi ve korkuluk eklenmesi bizi oldukça mutlu etti. Artık sahile inerken çocuklarımızla daha güvenli bir şekilde inebileceğiz. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Gölcük Belediyesi’ne ve ekiplerine teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.