DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’te bayram birlik ve beraberlikle kutlandı HEP BÖYLE OLALIM

Gölcük’te bayram birlik ve beraberlikle kutlandı   HEP BÖYLE OLALIM

Gölcük’te bayram birlik ve beraberlikle kutlandı

 HEP BÖYLE OLALIM

Gölcük İlçe Protokolü, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlar, Ramazan Bayramının Birinci günü Kongre Sarayı’nda coşkuyla bayramlaşarak, ağız tadıyla bir bayram coşkusu yaşandı. Bayram kutlamalarındaki samimiyet, birlik ve beraberlik görüntüleri özlenen tabloyu ortaya çıkarttı.

Protokol çok kalabalıktı

Yıllardır Gölcük Kent Bayramlaşmasına ev sahipliği yapan Gölcük Kongre Sarayı, bu bayramda da kapılarını bir kez daha Gölcüklülere açtı. Gölcük İlçe Protokolü, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlar, Bayramın Birinci günü Kongre Sarayı’nda gerçekleşen Ramazan Bayramı kutlamalarına, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanlığına Vekil olarak Murat Ağacan, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Oda ve dernek başkanları ile muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Altıntaş ve Ellibeş konuşma yaptı

Kongre Sarayı’nda gerçekleşen Bayram Kutlamasında ilk konuşmayı yapan Başkan Ellibeş, bayram kutlamasına katılan davetliler ile tüm Gölcük halkının bayramını en içten duygular ile kutlayarak, bayramın huzur ve barış içinde geçmesini temenni etti.

Daha sonra söz alan, Kaymakam Altıntaş’ta, tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak, “Ülkemizin birlik, beraberliğe ve barışa en çok ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Cennet gibi bir vatanda yaşıyoruz ve bu vatanın kıymetini bilmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler hepinizin bayramını kutluyorum. Gölcük’te güzel bir birliktelik söz konusu” diye konuştu.

Şeker, “Bütün kardeşlerimizin bayramını kutluyorum”

Kutlama da son sözü alan, Milletvekili İlyas Şeker ise, “Öncelikle siz değerli bütün kardeşlerimizin Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Bayramın ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 Jandarma ziyaret edildi

Kent bayramlaşmasının ardından merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ziyaret edildi. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile beraberindekiler Ramazan Bayramı’nın 1. Günü İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca ile askerlerin bayramını kutladılar.

Askerlere sevgilerini ilettiler

Ramazan Bayramı’nı dolu dolu geçiren ilçemiz Gölcük’te, Gölcük Protokolü askerleri olan sevgilerini dile getirdi. Vekil Şeker ve İlçe Protokolü tarafından gerçekleştirilen ziyarette Komutan Yüzbaşı Burçak Kırca ve askerlerin bayramı kutlanırken, Yüzbaşı Kırca’ya çikolata ve çiçek takdiminde bulunan protokol, daha sonra askerler ile bayramlaşarak onlara moral verdiler. Protokol, daha sonra rotalarını Gölcük Polis Merkezi Amirliğine çevirdiler.

 Gölcük Polis Amirliği’ni ziyaret ettiler

Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından protokol Gölcük İlçe Polis Amirliği’ni ziyaret etti. Vekil Şeker, İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca, Ramazan Bayramı’nın birinci günü, Gölcük Polis Merkezi Amirliğine giderek, Bayramda görev yapan polislerin bayramlarını kutladılar

 “Allah güvenlik güçlerimizi ve polislerimizi korusun”

 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Bayramı sonrası, hep birlikte idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı, oldukça renkli ve güzel görüntülere sahne oldu. Bu anlamda, ilçe protokolü de her bayram yaptığı ziyaretleri, bu bayramda aksatmadı. Vekil Şeker, Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’e çiçek takdim ederek, polis merkezinde görevli polislerin bayramlarını kutladılar. Vekil Şeker, polislik mesleğinin çok zor ve meşakkatli bir görev olduğunu altını çizerek, “Polislerimizin sayesinde can ve mal güvenliğimiz, emin ellerde” diyerek, polislere övgüler yağdırdı.

Hastaların bayramları kutlandı

Ziyaretin akabinde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalar ziyaret edildi.

Hastaları ziyaret etti

Ramazan Bayramı’nda, her bayramda olduğu gibi yine hastanede yatan vatandaşlar ihmal edilmedi. Bu anlamda, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, İlçe Jandarma Komutan Yüzbaşı Burçak Kırca ile beraberindekiler, Ramazan Bayramı nedeniyle, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi idarecileri, hemşireleri ve personel ile yatan hastaların bayramını kutladılar. Tüm hastaları tek tek gezen protokol, onlarla sohbet ederek acil şifalar dilediler.  Bayramın ilk günlerinde dünyaya gözlerini açan ikizlere ‘Hoş geldin Bebek ‘ projesi kapsamında Başkan Ellibeş ve Kaymakam Altıntaş bebek setini takdim etti.

Yaşlılar duygusal anlar yaşadı

Hastane ziyaretinin sonrasında ilçe protokolü Gölcük Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret etti. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Gölcük Belediyesi Huzurevini ziyaret ettiler.

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş Huzurevindeki yaşlıların ellerini öperek Ramazan bayramlarını kutladılar, ayrıca yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler verdiler.

Huzurevi görevlileri unutulmadı

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Ellibeş Huzurevi sakinleriyle bol bol sohbet ederek sorun ve sıkıntıları hakkında konuştular, sohbetin ardından Huzurevi görevlilerin de çiçek takdiminde bulundular.

Son ziyaret çocuk evi’ne

İlçe Protokolü ziyaretlerinin en sonunu Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde kalan çocuklara gerçekleştirdi. Gölcük Protokolü, Ramazan Bayramı nedeniyle Saraylı Çocuk Yurdu’nda kalan çocukları ziyarete ederek, bayram hediyelerini verdiler

Çocukların gönlünü aldılar

Ramazan Bayramını dolu dolu geçiren ilçemizde, en büyük mutluluğu hiç kuşkusuz Saraylı Çocuk Yurdu’nda kalan çocuklar yaşadı. Saraylı’da ki Türk-Alman Vakfı Saraylı Çocuk Köyü’nde kalan çocukları ziyaret eden Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle ve Gölcük Jandarma Komutanı Burçak Kırca Ramazan Bayramı nedeniyle Saraylı Çocuk Yurdu’nda kalan çocukları ziyaret ederek, bayram hediyelerini verdiler. Bu arada, Bayram kutlamasının en renkli anı ise protokolün çocuklara olan sevgiyle yaklaşımları oldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.