DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

ADD’li Gençler 38 TEOG birincisini tebrik etti

 

ADD Gölcük Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Umutcan Uz ve Yönetimi gençlere olan güvenlerini dile getirip, gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. TEOG’da başarı gösteren öğrencileri de tebrik eden Başkan Uz, “Gölcük’te TEOG’da başarı gösteren ve ilçemizi en üst noktaya taşıyan 38 kardeşimizin başarısı bizlerin gurur kaynağıdır” dedi.

Gölcüğümüzü 1.sıraya taşıyan siz değerli kardeşlerimize teşekkür ediyoruz

Başkan Uz, yönetimi adına yaptığı açıklamada şunları söyledi: “38 kardeşimizin başarısı bizlerin gurur kaynağıdır. Her şeye rağmen muhakkak bir ışığa doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletimin hakkındaki sonsuz sevgim değil, bugünün karanlıkları,ahlâksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ışık serpmeye ve aramaya çalışan bir gençlik görmemdir. Bu ışığın altında gecesini gündüzüne katmış,hedeflerinin peşinden koşan değerli genç kardeşlerimiz sizlerin başarısı bizlere bir gurur kaynağı olmuştur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gördüğü gençlik sizlersiniz,bizleriz. Bizler eğitim hayatımızda sizler kadar başarılı olduğumuzu söyleyemeyeceğiz.Ancak yürüdüğümüz bu yolda her zaman sizlerin yanınızda olacağımızın sözünü vereceğiz.Kocaeli’nin gurur kaynağı olarak ilçemizi bugün bir kez daha en üst sırada yer aldırdınız. Gölcüğümüzü 1.sıraya taşıyan siz değerli kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. 38 kardeşimizin hayali,emeği ve başarısı aydınlık bir geleceğin kurulması yönünde atacağımız adımların garantisidir. Başarınızla,mücadelenizle bizlere yaşattığınız gurur için teşekkür ederiz. Aydınlık bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz! Saygı ve Sevgilerimizle. 38 başarılı kardeşimize mektuplarını ulaştıracağız. Bu başarıda emeği olan başta değerli ailelerine,okul yönetimlerine ve kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Tuana Ayşe Erol’u evinde ziyaret ettiler

ADD Gölcük Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Umutcan Uz ve yönetimi Gölcük’ün gururlarından biri olan dershaneye dahi gitmeden,sadece devlet okulunda dersini dinleyip,disiplinli çalışarak 2 TEOG sınavında tam puan alan,okulunda da aynı başarıyı devam ettiren Tuana Ayşe Erol’u evinde ziyaret etti.

“Her daim yanındayız”

ADD Gölcük Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Umutcan Uz, ziyaret hakkında, “ADD Gölcük Şubesi Gençlik Kolları Yönetimi olarak ilçemizin gururlarından biri olan ve dershaneye gitmeden sadece devlet okulunda derslerini dinleyip, derslerinde üstün başarı gösteren ve 2 TEOG sınavında tam puan alan Tuana Ayşe Erol’u evinde ziyaret ettik. Başarılarının devamını diliyoruz. Erol Ailesine bizlere göstermiş olduğu misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, geçmiş bayramlarını kutluyoruz. Tuana kardeşimize ve tüm başarılı kardeşlerimize her daim destekçisi olacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.