DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlhan Bayram

İlhan Bayram

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın’ın Bilecik Valisi olarak atanmasının ardından İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Genel Sekreterlik görevine getirildi

Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri

Tahir Büyükakın’ın Bilecik’e vali olarak atanmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine İlhan Bayram getirildi. İSU Genel Müdürlüğü görevini yürüten İlhan Bayram’ın Genel Sekreter olmasının ardından, İSU Genel Müdür Yardımcılığı yapan Ali Sağlık ise İSU Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

BAYRAM SONRASI BAŞLAYACAK

Tahir Büyükakın’ın Bilecik Valisi olarak atanmasından sonra Genel Sekreterlik görevine getirilen İlhan Bayram, bayram sonrasında genel sekreterlik görevine başlayacak.

İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALİ SAĞLIK GETİRİLDİ İlhan Bayram’dan boşalan İSU Genel Müdürlüğü koltuğuna ise, İSU Genel Müdür yardımcılarından Ali Sağlık getirildi. Ali Sağlık’ın yerine ise Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hasan Fitoz, İSU Genel Müdür Yardımcısı oldu.

İLHAN BAYRAM KİMDİR?

05.05.1961 yılında Amasya Taşova’da doğdu. İlk ve orta eğitimini Ankara’da tamamlamış olup, Ankara Atatürk lisesi mezunudur. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 29.08.l983 yılında bitirdi. Bir süre özel sektörde şantiye şefliği yaptıktan sonra 07.03.l984 yılında İller Bankası l5. Bölge (Sivas) Müdürlüğünde göreve başladı. 16.04.1985 – 31.03.1986 tarihleri arasında Yedek Subay olarak askerliğini Milli Savunma Bakanlığı İnş. Eml. D. Bşk. lığı Su-İkmal Şb. Md. de askeri garnizonların içmesuyu işleri konusunda yaptı. Askerlik dönüşü , İller Bankası içmesuyu, kanalizasyon ve arıtma tesislerinin etüd-proje ve kontrollük işlerinde çalıştıktan sonra 14.06.1996 yılında aynı Bölge Müdürlüğünde Şube Müdürü, 31.l2.l998’de Bölge Müdür Yardımcısı, 19.06.2000 tarihinde Bölge Müdür vekili 24.01.200l tarihinde asaleten Bölge Müdürü olmuştur. 20.02.2003 tarihinde İller Bankası l.Bölge (İstanbul) Müdürlüğüne Bölge Müdür V. olarak naklen atanmıştır. 17.11.2005 tarihinde İSU Genel Müdürlüğüne atanan ve yaklaşık 12 yıldır bu görevi yürüten İlhan Bayram evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.