DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kaymakam amcaları evde eğitim gören öğrencileri unutmadı KARNELERİNİ VERDİ

Kaymakam amcaları evde eğitim gören öğrencileri unutmadı  KARNELERİNİ VERDİ

Kaymakam amcaları evde eğitim gören öğrencileri unutmadı

KARNELERİNİ VERDİ

İlçemize atandığı günden beri yapmış olduğu çalışmalar ile kısa sürede kendini ilçe halkına sevdirmeyi başaran Kaymakamımız Mustafa Altıntaş, bu yıl da öğrencilere jest yaptı. Evde eğitim gören çocukların karnelerini Kaymakam amcaları verdi.

 

Öğrencilerin Karneleri Kaymakam Amcadan

Evde eğitim gören Donanma İlköğretim Okulu öğrencileri karnelerini Kaymakam Altıntaş’ın elinden aldı. Donanma İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Ali Ender Girgin ve Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Öğrencisi Fırat Yusuf Sancak’a karnelerini Kaymakam amcaları verdi. Karnelerin verildiği ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü Ömer Kızıldağ, Okul Müdürleri Kadir Sonugelen, Orhan Merdanoğlu, Okul Müdür Yardımcıları ve sınıf öğretmenleri de hazır bulundu.

Aileler çok mutlu oldu

Öğrencilerin aileleri Kaymakam Altıntaş’ın bu jesti karşısında son derece memnun olurken evlatları adına da Kaymakam Mustafa Altıntaş’a ve Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’na teşekkür ettiler. Öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken devletin de her zaman eğitimlerini evde gören öğrencilerin ve ailelerinin yanlarında olduklarını göstererek objektiflere de birlikte poz verdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.