DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOCAELİ TİCARET ODASININ İFTAR YEMEĞİ VALİ GÜZELOĞLU’NUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

KOCAELİ TİCARET ODASININ İFTAR YEMEĞİ VALİ GÜZELOĞLU’NUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

    

Kocaeli Ticaret Odası tarafından düzenlenen iftar programı Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

İnterteks Fuar Alanında düzenlenen iftar programına Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra; Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İlçe Belediye Başkanları, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Kaya, Siyasi Parti İl Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş  katıldı.

Odamızın eğitimde de hem ilimiz hem de ülkemiz adına çok büyük katkıları oldu

İftar yemeğinin yenilmesinin ardından Başiskele Camii Müezzini Şevki Kaymaz’ın yemek duasını yaptırması ile başlayan programda Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın açılış konuşmalarının ardından Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmalarında; “Değerli konuklar, Mübarek Ramazan akşamında sizlerle birlikte iftarı yapmanın mutluluğu içerisindeyim. Öncelikle tuttuğumuz oruçları Rabbim kabul eylesin. Ramazan ayını anlamı içerisinde yaşayan, Ramazan ayının verdiği mesajları anlayarak hayatına taşıyanlardan eylesin. Paylaşmanın esas olduğu, yok ve yoksulluğu anlamanın temel olduğu ve elimizdekini paylaşmanın hedef olduğu bir ayı geride bırakmak üzereyiz. Ticaret Odamız çok köklü, ilimiz ve ülkemizin kalkınmasına çok büyük katkılar sunan çok güçlü  bir kurumsal kimliğimizdir. Sadece ticari anamda değil ilin genel anlamda her meselesinde kalkınma, gelişme ve sosyal meselelerinin çözümünde inisiyatif alan bir odamızdır. Odamızın eğitimde de hem ilimiz hem de ülkemiz adına çok büyük katkıları oldu. İlimiz ve ülkemiz adına gelecek her gün çok daha güzel, daha gelişmiş ve daha kalkınmış bir ülke gerçeğine kararlılıkla yol aldığımızı bir kez daha belirtmek istiyorum.” diyen Vali Güzeloğlu Ramazan Bayramının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

Konuşmaların ardından Vali Hasan Basri Güzeloğlu, protokol üyeleri ve beraberindekiler ile birlikte toplu fotoğraf çekildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.