DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ramazan’ın son gününde Şirinköylülere Döngeloğlu sürprizi

Ramazan’ın son gününde Şirinköylülere Döngeloğlu sürprizi
27.06.2017
1.026
A+
A-

Ramazan’ın son gününde Şirinköylülere Döngeloğlu sürprizi

Gölcük Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kanal 7 Televizyon Programı yapımcısı İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nun katılımıyla, Şirinköy’de gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri yoğun ilgi gördü. İlk olarak sahneye çıkan Kuran-ı Kerim’i güzel okuma Dünya birincisi Hafız Yaşar Çuhadar’ın Kuran-ı Kerim Tilaveti vatandaşlarımıza eşi benzeri bulunmayacak anlar yaşattı.

Şirinköy Halkının Döngeloğlu’na Yoğun İlgisi

Sohbete Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Levent Değirmenci, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Sohbetinde Peygamber Efendimizin (S.A.V) ve Ashab-ı Kiramın hayatlarından menkıbeler anlatan Ömer Döngeloğlu, güncel konularda toplumsal mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Asrı Saadeti ve Hz. Muhammed’in (s.av.) hayatından örneklerle aile hayatının önemini anlatan Döngeloğlu; aile hayatının daha huzurlu geçmesinin yolunun Peygamber sünnetinden geçtiğini dile getirdi.

 

Bayram öncesi Şirinköylülere güzel bir sürpriz oldu

Döngeloğlu, Emeği geçen herkese ve nezaket gösterip buraya kadar gelen Gölcüğün güzel insanları hepinize muhabbet dolu, kardeşlik dolu selamlarımı, hürmetlerimi arz ediyorum, Allahın selamı üzerinize olsun, Allah ne muradınız varsa ihsan eylesin. Oruçlarınızı, bütün ibadetlerinizi Rabbim kabul eylesin. Ramazan paylaşmaktır, birbirinin halini, hatırını sormak ve bunun için sorumluluk almak mesuliyeti hissetme ayıdır, dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Mübarek Ramazan ayını coşkuyla kutluyoruz. Yüce rabbimize şükürler olsun ki bizleri, hepimizi bu mübarek aya kavuşturdu. Oruçlarımızı tutabiliyor, namazlarımızı kılabiliyor, Allah’ımıza karşı görevlerimizi yapabiliyoruz. Yüce rabbim bu günlerimizi aratmaz inşallah. Hepinize sohbet programına katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Ömer hocamıza da özellikle teşekküre diyorum. Bizi kırmadı, ricamızı geri çevirmedi, yoğun programına rağmen buraya kadar tekrar geldi. Allah ondan razı olsun” dedi.

 

Program vatandaşlarda iz bıraktı

Başkan Ellibeş konuşmasının ardından Ömer Döngeloğlu’na katılımlarından dolayı günün anısına bir çiçek takdim edip teşekkür etti.Son olarak etkinlik Hacivat Karagöz gösterisi ve Tasavvuf Müziği Konseriyle devam edip, Sema Gösterileriyle son buldu. Vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşatan program da, Sema Gösterisi izleyenler tarafından büyük bir keyifle ve dikkatle izlendi. Kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip edilen program gönülleri tasavvufla doldurdu. Özellikle Karagöz Hacivat gösterileri çocukların büyük beğenisini topladı. Program boyunca vatandaşlara pamuk şeker ve Osmanlı Şerbeti ikramı yapıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.