DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sarıbay, “Bayramların anlamı iyi kavranmalı “

Sarıbay, “Bayramların anlamı iyi kavranmalı “

Bayramların anlamlarının çok iyi kavranması gerektiğini vurgulayarak sözlerine başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Bayramlar; yüreklerin coşkuyla attığı, yardımlaşmanın, dayanışmanın dostluğun ve kardeşliğin en samimi şekilde ortaya çıktığı, yaşandığı günlerdir. Birlikte yaşayan, uygarca tartışan, bir araya gelebilen bir Türkiye hepimizin ortak özlemi. Küskünlüklerin sona erdiği, kardeşçe bir arada olunduğu, gerginliklerin olmadığı, huzurlu, barış dolu, adil bir Türkiye umut ediyorum” dedi.

HUZURLU BARIŞ DOLU BİR BAYRAM DİLİYORUM

Bayramın coşku ve mutluluğu, bütün kardeşlerimizle birlikte yaşanabilirse anlamlıdır diyen Sarıbay, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü bu anlamda çok önemlidir. Barış ve huzura hasret kalan İslam coğrafyasının bu bayramla birlikte güzel günlerin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile ülkemizle birlikte tüm İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, birlik beraberlik içinde mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum“ ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.