DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SERDAR TUNCER BAŞİSKELE’NİN KONUĞU

SERDAR TUNCER BAŞİSKELE’NİN KONUĞU
27.06.2017
1.325
A+
A-

SERDAR TUNCER BAŞİSKELE’NİN KONUĞU

Televizyon programlarından tanınan Serdar Tuncer Başiskele halkının konuğu oldu. Yoğun bir dinleyici kitlesine sahip Serdar Tuncer Peygamber sevgisini anlatan naatlarla, şiirleriyle ve anlattığı hikâyelerle Başiskele Sahili’nde sevenleriyle buluştu.

Başiskele Sahili’nde insanlar arasında kaynaşmalar ve dostluklar ön plana çıktı

Bereketi ve sevinciyle 7’den 70’e herkesin buluştuğu Ramazan programları Ramazan ayının maneviyatına ve coşkusuna uygun olarak gerçekleştiriliyor. İlahi, tasavvuf ve Türk Sanat müziği konserleri, sohbet, söyleşi ve Kuran-ı Kerim tilavetleri, gibi birçok etkinliğin gerçekleştiği Başiskele Sahili’nde insanlar arasında kaynaşmalar ve dostluklar ön plana çıktı.

 Serdar Tuncer, muhabbetle en güzel şiirlerini seslendirdi

Başiskele’de faaliyet gösteren Yıldız Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin katkıları ile gerçekleşen iftar yemeği sonrasında sahne alan Serdar Tuncer, muhabbetle en güzel şiirlerini seslendirdi. Tuncer, peygamber sevgisini anlatan naatlarla ve şiirleriyle Başiskele halkının büyük beğenisini topladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.