DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEZGAHLAR BOŞ KALDI

TEZGAHLAR BOŞ KALDI

Ramazan Bayramı sonrası çarşamba pazarında

11 Ayın Sultanı Ramazan Bayramı sonrası açılan ilk pazar olan Çarşamba pazarında açılmayan tezgahlar dikkat çekti. Gölcük’ün en büyük pazarı olan Çarşamba pazarında açılan tezgahlarda da ürünlerin az olması şaşırttı.

Pazar en sakin haftasını yaşadı

İlçemizin en büyük pazarı olan Çarşamba pazarı yaz aylarında ki en sakin haftasını yaşadı. Ramazan bayramının hemen akabinde açılan pazar da açılmamış olan tezgahların yanı sıra açık olan tezgahlarda ki ürün azlılığı gözlerden kaçmadı. Pazarcı esnafı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Pazar tam bayram sonrası açıldığı için hale üreticilerden doğru düzgün mal gelmedi. Tabi bu durumda ister istemez pazarcı esnafını zor durumda bıraktı. Çoğu esnaf tezgahını açmadı bile. Tabi bunda bayram nedeniyle memleketine gidip te hemen dönmeyenlerde var. Pazar bu hafta genel olarak sakin bunun nedeni de yine bayram da vatandaşların çoğu ya memleketine gitti yada tatile çıktı. Birde hava gündüz çok sıcak olduğu için daha çok akşam saati pazara çıkmayı tercih ediyorlar. pazarda asıl hareketlilik 5 ten sonra başlıyor” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.