DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türkan Dereli İlkokulu’nda okuma bayramı sevinci

Türkan Dereli İlkokulu’nda okuma bayramı sevinci

İzmit Türkan Dereli İlkokulu 1/F sınıfı öğrencilerinin okuma bayramı muhteşem geçti.

Çeşitli gösteriler gerçekleştirildi

Dans, şiir, Kafkas oyunu, tiyatro oyunlarının yer aldığı okuma bayramına veliler yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin büyük emeği ve sınıf öğretmeni Aynur Erdoğan’ın müthiş yönetimi ile sergilenen gösteriler Dereli Okulları Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Erdoğan’a plaket ve çiçek takdim edildi

Gösterilerin sonunda tüm öğrenciler ve velileri adına sınıf temsilcisi Esengül Haskul, sınıf öğretmeni Aynur Erdoğan’a plaket ve çiçek takdim etti.

Öğrenciler bayram havasında bir gün geçirme fırsatı yaşadı

Aynur Erdoğan ise tüm öğrencilerine artık okudukları için ve gösterdikleri üstün başarı nedeniyle madalya ile ödüllendirdi ve öğrencilerin annelerine anneler günü adına karanfil hediye etti. Okuma Bayramı ardından öğrenciler ve velileri sınıf öğretmenleri Aynur Erdoğan ile birlikte Sekapark’ta piknik gerçekleştirdiler. Öğrenciler gönüllerince eğlenerek tam bir bayram havasında çok güzel bir gün geçirme fırsatını da yakaladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.