DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YOGAYA MERAKLILARI BU HABERİ OKUMALI

YOGAYA MERAKLILARI BU HABERİ OKUMALI

YOGAYA MERAKLILARI BU HABERİ OKUMALI

Değirmendere’de uzun yıllardan beri spor merkezi işleten ve bölge halkına sporu sevdiren Olimpia Spor Salonu’nun sahibi ve yoga hocası Zatiye Doğan, 24-27 Haziran tarihlerinde Antalya Akra Barut Hotel’de gerçekleşecek Uluslararası Yoga Festivali’ne, yogaya meraklı herkesi davet ediyor.

‘Yoga ile Keşfet Kendini’

Festival, Akdeniz’in derin mavisi ve özlediğimiz enfes güneşi eşliğinde, uluslararası bir coşku ile unutulmaz bir Yoga Tatili sunuyor. ‘Yoga ile Keşfet Kendini’ diyen festival organizatörleri, herkesi sağlıklı yaşamın desteği ve her yaşın sporu Yogayı keşfetmeye çağırıyor. Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) ve ETS Tur güvencesindeki organizasyon, hem spor hem sağlık hem de huzur dolu bir tatil arayanlar için özel olarak hazırlanmış. Programda orijinal yoga uygulamaları, nefes ve gevşeme çalışmaları, kalıcı zayıflama egzersizleri, doğal yiyecekler, yoga söyleşileri, spiritüel film gösterimi ve dans showları var. Yoga çalışmaları ve söyleşileri UYF Başkanı Akif Manaf önderliğinde gerçekleşecek. 2. Uluslararası Yoga Koreografi Yarışması da festivalde yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.