DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Altın piyasasındaki son durumu değerlendirdik ŞİMDİ ALTIN ALMANIN TAM ZAMANI

Altın piyasasındaki son durumu değerlendirdik  ŞİMDİ ALTIN ALMANIN TAM ZAMANI
26.07.2017
805
A+
A-

Altın piyasasındaki son durumu değerlendirdik

ŞİMDİ ALTIN ALMANIN TAM ZAMANI

Gölcük Kuyumcular Dernek Başkanı ve Gürel Kuyumculuğun Sahibi Naim Gürel altın piyasasının son durumunu değerlendirdi. Düğünü olacak çiftleri ve aileleri için altın almanın tam zamanı olduğunu Eylül Ayından önce altınlarını almaları konusunda uyardı.

Gürel, ” Ağustos sonu altında yükseliş bekliyoruz”

Gölcük’ün en eski kuyumcularından Gürel Kuyumculuğun sahibi ve aynı zamanda Gölcük Kuyumcular Dernek Başkanı Naim Gürel altın piyasasının son durumunu değerlendirdi ve düğünü olacak olan aileler ile yatırımcıları Eylül Ayı öncesinde altınlarını almaları konusunda uyardı. Naim Gürel, ” Doların hareketliliği dolayısıyla ONS’un da hareketliliği altının yükselmesine neden oldu. Önümüzdeki günlerde yani Ağustos sonundan sonra zaten altında bir hareketlilik bekliyoruz. Bu beklentimiz yukarı yönde olacak diye düşünüyoruz. Bunun için Doların 3 bin 570 bandını geçtiği zaman dolar daha da yukarı çıkacak. Dolayısıyla altın da yukarı çıkacak. Eğer bu hareketlilik olmaz ise normal statüsünde ONS’un yüksekliği ONS’a olan hareketlilik altını Eylül Ayında yukarı yönde etkileyecek. Bu konuda alıcıların hazırlıklı olmasını tavsiye ediyorum. Özellikle Eylül Ayından sonra düğünü olacak olan aileler hazırlıklarını şimdiden yapmalarında fayda var. Eylül Ayına doğru altına talebin fazla olması beklendiği içinde altında bir yükselme olabilir. Yani şu anda tam altın alma zamanıdır diyebilirim. Zaten vatandaşlarımız özellikle düğünü olacak olan aileler ve yatırımcılar basından altın piyasasını yakından takip ediyor ve bu dediklerime de katılırlar ve ona göre de hareket ederler. Altın şu anda bile çok dalgalı bir gün önce 146 Lira olan altın şu anda 143 Lira’dan işlem görüyor. Ama herkes bu doların 3 bin 570 bandını kırdığı zaman daha yukarı olacağını yorumcular ve bizler böyle yorumluyoruz. Altın almanın tam zamanı diyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.