DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÇOCUKLARIN PONY ATLARINA İLGİSİ BÜYÜK

ÇOCUKLARIN PONY ATLARINA İLGİSİ BÜYÜK
24.07.2017
972
A+
A-

ÇOCUKLARIN PONY ATLARINA İLGİSİ BÜYÜK

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisleri hizmete girdiği günden itibaren halkımızın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Özellikle çocukların Pony atlara olan sevgisi her geçen gün artıyor.  Özellikle Pony’ler çocuklarımızın at sevgisinin artmasına ve doğada güzel bir ortamda, boş vakitlerini sağlıklı, yararlı bir şekilde geçirmelerine olanak sağlıyor. Kreşler ve rehabilitasyon merkezleri gruplar halinde tesislere gelerek çocuklara at sevgisini aşılıyorlar.

Tesise  bulunan 4 adet Rahvan at ve 2 adet Pony atla birlikte, Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi çocukların ve ailelerin cazibe merkezi haline geldi. Mart ayında 500 yakın vatandaşın at binmek için kullandığı tesis,halkımıza sağlıklı dakikalar yaşatıyor.Güzel havaları değerlendirmek isteyen Gölcük halkına hizmet veriyor.

PONY ATLAR ÇOCUKLARIN GÖZDESİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisimizin yapılmasıyla birlikte vatandaşlarımızın ve özellikle çocuklarımızın At Biniciliği eğitimlerini alabilecekleri alt yapıyı oluşturmuş olduk. Ayrıca Rahvan Atlarının Terapi görevi gören yönünden de faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir alt yapıyı da oluşturduk. Gölcük Belediyemizin bu tesislerinden faydalanmak ve istifade etmek isteyen gençlerimiz, evlatlarımız ve yetişkinler büyük bir memnuniyet, güvence ve sağlık içerisinde burada Atçılık sporunu yapıyorlar. Özellikle çocuklarımız için getirttiğimiz pony Atlar büyük ilgi görüyor. Bu Tesisimizin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tesise gelen vatandaşlar, böyle güzel bir tesisi Gölcük’e kazandırdıkları için Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ettiler. Özellikle çocuklar için getirtilen pony atlarının çocukların gelişimi ve hayvan sevgisi açısından çok önemli olduğunu dile getirdiler

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisinde atların kalabileceği 40 adet  at bakım evi, misafirlerin konaklayabileceği misafirhaneler, kafeterya, mutfak, wc, banyo ve toplantı salonundan oluşmaktadır. Türkiye genelinde az sayıda bulunan  Tesisimizin en modern görünümlüsü Gölcük’ümüze kazandırılmıştır.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.