DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cumartesi Pazarına yaz tatili ve sıcaklar vurdu

Cumartesi Pazarına yaz tatili ve sıcaklar vurdu
02.07.2017
941
A+
A-

Cumartesi Pazarına yaz tatili ve sıcaklar vurdu

Değirmendere’nin en büyük pazarı olan cumartesi pazarında havaların sıcak olması ve çoğu vatandaşın tatile ya da yazlıklarına gitmesi nedeniyle sakinleşmeye başladı.

Pazar gündüz saatleri daha da sakin

Değirmendere cumartesi pazarı Ramazan Bayramı sonrası birçok vatandaşın tatile çıkması nedeniyle sakinleşmeye başladı. Bir de üstüne aşırı sıcaklar eklenince Değirmendereli vatandaşlar Pazar alışverişlerini gündüz yerine akşamüstüne bırakınca gündüz saatleri cumartesi pazarı sakinleşti.

Müşteriler tatile gidince cumartesi pazarı sakin kaldı

Pazarcı esnaflarından Recep Turan bu hafta ki cumartesi pazarını değerlendirdi: “ 9 yıldır bu meslekteyim ve her sene olduğu gibi bu senede yaz aylarında işlerimizde biraz düşüş var. bunun nedeni de Değirmendereli vatandaşların bu aylarda yazlıklarına gitmeleri ya da tatile çıkmalarından dolayı pazarda satış oranlarımız kışa oranla biraz düşüş oluyor. Ama yinede çok şükür işlerimiz iyi. Her hafta pazara en iyi meyve ve sebzeyi getiriyoruz. Bizde her zaman ön plandadır. Belki diğer tezgahlardan daha pahalı olabiliriz ama Değirmendereli vatandaşlar kaliteye daha çok önem verdiği için bizi tercih ediyorlar. Ramazan da müşterilerimizin çoğu burda olduğu için işlerimiz çok iyiydi. Bayramdan sonra müşterilerimizin çoğu gitmiş olsada işlerimiz yinede çok şükür iyi gidiyor. Havalar çok sıcak olduğu için müşterilerimizin çoğu akşam saatinde çıktığı için akşam saatleri işlerimiz daha da iyi oluyor” dedi.

Cumartesi pazarında bu haftaki meyve sebze fiyatları;

Salatalık 2 lira, dolma 4 lira,domates 2 lira,şeftali 3 -4 lira, patlıcan 1.5 lira, kayısı 4 lira, kiraz 5- 7 lira,armut 3.5 lira, kabak 1 lira, havuç 2.5 lira,biber 3 lira,karpuz 1 lira, barbunya 5 lira,  taze fasulye 4 5 lira, patates 2 lira, erik 5 lira,kapya biber 4 lira,kavun tane 5 lira, mısır tane 1 lira, köy biberi 4 lira, börülce 5 lira, salkım domates 1.5 lira, barbunya 5 lira, semiz otu 2 lira, bamya 12 lira, üzüm 5 lira, pembe domates 3.5 lira, çilek 5 lira,araka 3 lira,vişne 4 lira.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.