DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Çınarlık Meydanındaki trafik sorunu çözüm bekliyor

Değirmendere Çınarlık Meydanındaki trafik sorunu çözüm bekliyor
30.07.2017
828
A+
A-

Değirmendere Çınarlık Meydanındaki trafik sorunu çözüm bekliyor

Gölcük’ün şirin beldesi Değirmendere’de ki park problemi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Çevredeki esnaflar ve vatandaşlar Değirmendere’de ki park problemine çözüm bulunmasını istiyorlar.

Vatandaşlar Değirmendere’ye otopark yapılmasını istiyor

Otopark probleminin büyük ölçüde yaşandığı Değirmendere’de açık ya da kapalı otopark olmaması nedeniyle park yasağı olan caddeler bir değil iki sıra park edilmesi nedeniyle trafiği büyük ölçüde sıkıntıya sokuyor. Özellikle cumartesi günleri pazar kurulması trafiği daha da etkiliyor. Çınarlık Meydanı’nın bulunduğu Cumhuriyet Caddesi pazara gelen vatandaşların park edecek yer bulamamalarından dolayı park yasağı olmasına rağmen bir değil iki sıra park etmek zorunda kalıyorlar. Vatandaşlarda bu durumdan memnun olmasalar da başka yapacak bir çareleri olmadığını dile getiriyorlar. Vatandaşlar, ” Yıllardır Değirmendere’ye kapalı otopark yapılacak deniliyor ama daha bir kazma bile vurulmadı. Her hafta pazar yapacağız diye çekmediğimiz çile kalmıyor. Zaten park edecek doğru düzgün bir yer yok birde pazarcıların arabaları da eklenince bize hiç yer kalmıyor. En azından pazarcıların arabalarını park edecek başka bir çözüm bulunsa bize bir nebze faydası olur. Tabi kesin çözüm olarak biz bir an önce yapılacak denilen kapalı otoparkın bir an önce yapılmasını istiyoruz” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.