DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere’ye acil otopark lazım

Değirmendere’ye acil otopark lazım
02.07.2017
1.056
A+
A-

Değirmendere’ye acil otopark lazım

İlçemizin şirin beldesi olan Değirmendere’de bulunmayan otopark nedeniyle sürücüler araçlarını nereye bırakacaklarını bilemiyor. Yol kenarlarına bırakılan arabalarda bu sefer trafiği olumsuz etkiliyor.

Sürücüler çaresiz kalıyor

İlçemizde olduğu kadar Değirmendere’de de otopark problemi büyük sıkıntı yaratıyor. Özelikle cumartesi günleri açılan semt pazarı sürücüleri çaresiz bırakıyor. Sürücüler araçlarını bırakacak bir yer bulamadıkları için dört yol köprülü kavşağın da yol kenarlarına araçlarını bırakmak zorunda kalıyorlar. Zaten hareketli olan kavşak birde üstüne kenara bırakılan arabalarda eklenince trafik daha da sıkışıyor.

Vatandaşlar durumdan çok şikayetçi

Vatandaşlar Değirmendere’de ki bu otopark probleminin biran önce çözümlenmesini istiyorlar.  Vatandaşlar, “ Son zamanlarda Değirmendere’nin en büyük problemi bu park yerleri oldu. Bizler artık bu duruma bir çözüm bulunmasını ve otopark yapılmasını istiyoruz. Dörtyol köprülü kavşağın altındaki alanları aslında düzenleyerek otopark haline getirebilirler. Şu anda o alanlar en az 10 araba alır ve buda az bir sayı değil. Ya da buna benzer alanları özellikle cumartesi günleri otopark olarak kullandırılabilir ve bu problemi bir nebze azaltmış olabilirler” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.