DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Elginkan Vakfı’ ndan Başhekim Güneş’ e Ziyaret

Elginkan Vakfı’ ndan Başhekim Güneş’ e Ziyaret

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Elginkan Vakfı arasında hastanede görevli hizmet alım personellerine  yönelik, hizmet ve kişisel gelişimlerini arttırmak amacıyla Elginkan Vakfı işbirliğiyle verilen eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

6 ay sürecek olan eğitimler ile alakalı olarak  Elginkan Vakfı Eğitim Merkezi Müdürü Murat Özen ve Seminerler Sorumlusu Hande Sert, Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş’ i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette hastane ve güncel konularla alakalı fikir alışverişinde bulunuldu. Başhekim Güneş, nazik ziyaretlerinden ötürü Elginkan Vakfı yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.