DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İskele yolunda sürücüler tehlike yaratmaya devam ediyor

İskele yolunda sürücüler tehlike yaratmaya devam ediyor

İskele Yolu İzmit istikameti Durak arkasından yola ters yönde giren araç sürücüleri yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara adeta tehlike saçıyor. Vatandaşlar, bu konu hakkında sert tepki göstererek ‘Yetkilileri göreve davet ediyorum’ dedi.

Çözüm şart

Vatandaşlar araç sürücülerinin duyarsızlığı yüzünden kaza riskinin arttığını ifade ederken, şikayetlerini şu sözlerle ifade etti: “İskele yolu mevkii’nde bazı araç sürücüleri adeta kazalara davet çıkartıyor. İskele Yolu İzmit mevkii’nde durak arkasındaki yoldan Gölcük istikametine geçmeye çalışan duyarsız araç sürücüleri yüzünden yolun karşısına geçmeye çalışan biz yayalar da büyük tehlike atlatıyoruz. Bu mevkii’den karşıya yasakları hiçe sayan ve ölüme davetiye çıkartabilecek şekilde bir hareket içine giren bu sürücülere daha ne kadar müsamaha gösterilecektir. Çünkü yayalar olarak bizlere tahsis edilen kaldırımları daha çok araçlar gasp etmiş durumda. Hatta bizler kaldırımlarda yürürken, arkamızdan gelen araç sürücüleri ile tartışma yaşamaktayız. Yetkililer acaba bu türlü ihlallere daha ne kadar sessiz kalacaklar? Bu sorunlar önemli. İleri de üzücü kazalar yaşanabilir. Ölümler olabilir. Yetkililer bu duruma nasıl hesap verecek? Bizler araçların tacizleri ile baş başa kalmak istemiyoruz. Yolun bize ait olan bölümü olan yaya yolumuzun araç sürücüleri tarafından ihlal edilmesini istemiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.