DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Köylerde imar toplantısı

Köylerde imar toplantısı
24.07.2017
922
A+
A-

Köylerde imar toplantısı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, geçen cuma günü tamamlanan mahalle delege seçimlerinin ardından soluğu köylerde aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak ve İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleriyle köy muhtarlarını bir araya getirdi.

“BEN DE BU TOPRAKLARDA DOĞUP, BÜYÜDÜM”

Hakkaniye Köyü’nde gerçekleşen ve yaklaşık 50 köy muhtarının katıldığı toplantıda köylerde devam eden imar çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Köylerde bu konuyla ilgili halkın görüşleri alındı. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “AK Parti iktidarında köylülerimize hem hükümet hem de belediyeler kanalıyla çok önemll destekler verildi. Özellikle ilçemizde her köyümüz Avrupa’ya örnek gösterilecek hale geldi. Tabi bunlarla yetinecek değiliz. Köylerde yaşayan halkımız daha iyisini ve güzelini hak ediyor. Bu doğrultuda belediye başkanlarımız her türlü desteği sağlamaya hazır. Bizler de başta imar olmak üzere her türlü talebi dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda belediye meclis üyelerimizi muhtarlarımızla bir araya getirdik. Ben de bu köylerde doğup, büyümüş biriyim” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.