DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SP İl Başkanı Nurettin Çelik iddialı konuştu KOCAELİ’NİN VE GÖLCÜK’ÜN ANAHTARINI ALMAK İSTİYORUZ

SP İl Başkanı Nurettin Çelik iddialı konuştu  KOCAELİ’NİN VE GÖLCÜK’ÜN ANAHTARINI ALMAK İSTİYORUZ
26.07.2017
862
A+
A-

SP İl Başkanı Nurettin Çelik iddialı konuştu

KOCAELİ’NİN VE GÖLCÜK’ÜN ANAHTARINI ALMAK İSTİYORUZ

Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı dün sabah İl Başkanı Nurettin Çelik’in de katılımıyla Estabien Cafe’de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen programa SP İl Başkanı Nurettin Çelik, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tatlı, İl Sorumlusu İbrahim Akgündüz, İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Yönetimi ve Gençlik Kolları Başkanı Recep Küçükateş ve partililer katıldı.

Yıldız, “Sayın merhum Hocamızın adımları atılmadığı için ülkemizin geldiği nokta ortada”

Toplantıda ilk olarak konuşma yapan İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, şu sözleri dile getirdi: “Bizim Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı olarak 50 Mahallede teşkilatımız var. 50 mahallemizde teşkilatlarımız iki kişiden oluşuyor. Hanımlar teşkilatımız ise onların hızına gerçekten yetişemiyoruz. Gençlik Kollarımız da her hafta toplantılarını gerçekleştiriyor. Bizde ilçe teşkilatı olarak her Pazartesi akşamları toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Sayın İl Başkanımız birazdan gündemi değerlendirecek. Ne yazık ki biz iktidara gelmeyelim diye halkımızı AK Parti ile kandırıyorlar. Sayın Merhum Erbakan Hocamızın adımları atılmadığı için bugün ülkemizin geldiği nokta ortada” dedi.

Çelik, “Önümüzdeki süreçte çalışmalarımızla vekaleti ve yönetimi alacağız”

Başkan Yıldız’dan sonra söz alan ve konuşma yapan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Saadet Partisi İl Başkanı olarak takriben iki ay önce görevlendirildim. Bu iki aylık zaman içerisinde önce yönetimimizi güçlendirerek sonra da ilçelerdeki çalışmalarımıza hız vererek bugünde basın toplantılarımızın son ayağı olan Gölcük’teki partililerimiz ve basın mensuplarıyla bir araya geliyoruz. Çünkü bu kentte siyaset yapmak istiyorsak kentin dışarı açılan noktası olan basın ile tanışmamız bizim için çok önemli. Sizlere her zaman değer veriyoruz. Önümüzdeki süreçte de bilgilendireme toplantılarımızda da bir araya geleceğiz. İlçe Başkanımız söylenmesi gereken her şeyi söyledi. Biz önümüzdeki süreçte geçmişte olduğu gibi artık vekaleti ve yönetimi almak istiyoruz. Dolayısıyla çalışmaya başlamadan önce bütün sıkıntılarımızı tespit ederek bunun çalışmalarını önümüze koymak istiyoruz. İnşallah destansı hizmetlerin çalışmalarına birlikte başlayacağız. Bütün ilçeleri Gölcük’ten başlamak üzere alacağız. Önce hastalığın teşhisini iyi analizi etmek zorundayız. Ülkemizin kalkınma ile sağlıkla ilgili, ekonomi ile ilgili hastalıklarını analiz edeceğiz.”

“Teşhisler iyi yapılıp, adımlar ona göre atılmalı”

“6 Asır dünyaya hükmetmiş Osmanlı Devletine son zamanlarda Avrupalılar Hasta adam diye hitap ediyordu. Bunu niye söylüyorlardı; Osmanlının merkezi otoritesi bozulmuştu, ekonomisi bozulmuştu, güç dengeleri bozulmuştu. Bugün ülkemizde ne yazık ki hasta durumda. Bugün ekonomimiz duvara toslamış durumda. Dolayısıyla bu yapıyı en kısa sürede ortadan kaldıracak çalışmaları ortaya koymak zorundayız. Bunun tespitlerini en iyi şekilde yapıp, Türkiye’yi ayağa kaldırmak zorundayız. Ekonomide genel manada ülkede çok ciddi sıkıntı yaşıyor durumdayız. Bunu aşmadan da çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamış olamayız. İnşallah 2019 seçimleriyle birlikte Milli Görüş’ün adımlarıyla ülkemizde önemli adımlar atılacaktır. Eğer bu adım atılmazsa ülkemizin geleceği gerçekten sıkıntılı olacak. 3 dönem iktidar olan bir parti var. Fakat burada bir durum var arkadaşlar, onların oyları arttıkça ülkemizin değerleri düşüyor. İktidar döneminde yüzlerce toplu açılışlar var. Bu bayram havasındaki açılışlar birilerine bayram yaşatırken, halka ne yazık ki hiçbir katkı sağlamıyor. Üretime yönelik açılışlar yapılmıyor. Merhum Liderimiz döneminde ağır sanayi koluna önem verilmiş ve hala bugüne de önemli katkılar sağlamaktadır. 60 fabrikanın bugün bir yansımasını görüyoruz. Eğer o adımları devam ettirmiş olsaydık, bugün Cumhurbaşkanımız Merkel’in karşısına çok farklı bir şekilde çıkacaktır.”

“Ülkemizi faiz borcu yükünden kurtaracağız”

Başkan Çelik, sözlerinin devamında, “Ülke yönetimini bir sofra gibi düşünmek zorundayız. Bu sofrada eğer ülke menfaatlerini düşünmeyen kişiler veya ülkeler varsa o sofradan kesinlikle yarar çıkmaz. Cumhurbaşkanının kullandığı söylemler doğru olsa da atılan adımların doğru olmadığını görüyoruz. Dediğimiz şu; bugün çok çalışıyoruz, verdiğimiz emeklerimizin karşılığını bizler çocuklarımıza götüremiyoruz. Bu ülkede 57 milyar TL ödeniyor. Bugün IMF’ye borcumuz yok ancak diğer ülkelere olan borç ne olacak? İşte bizim tüm geleceğimiz ve emeklerimiz bu borçlarla başka ülkelere akıyor. Sadece bir örnek vermek istiyorum, çünkü faiz ile ilgili konunun iyi anlaşılması gerekiyor. Bu ülkede bu dönemde faize ödediğimiz rakamları bir kenara bırakıp, faizsiz bir sisteme geçmek istiyor deselerdi, bugün hem halkımız refah yönünden rahat edecekti, hem de ülkemizin dış borcu bu kadar büyük olamayacaktı. Halkımıza yönelik çok daha önemli projelere ve yatırımlara imza atılabilirdi. Bu sistemdeki devam eden hükümetin ayakta kalması için halka yönelik yararlı adımlar atmalı.

Bunların 15 yılda yapamadığını biz 3 yılda yaparız

Hayat devam ediyor. Biz kendi içimizde sıkıntıları olan bir ülkeyiz. Ama bizler şunu biliyoruz ki bunların 15 yılda yapamadığını biz 3 yılda yaparız. FETÖ yapısının kökünü çok kısa sürede kazırız. Bizler korkularımızla yüzleşmedikten sonra sorunlarımızı çözemeyiz. Bu yapıya finans ve silah desteğini kimlerin verdiğini çözemezsen hiçbir şey yapamazsın.

“Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı duruma asla sessiz kalamayız”

İsrail Terör Devleti hiç boş durmuyor. Müslümanların mutlu olacağı zamanları seçer ve Filistin’deki kardeşlerimizi bombalar. Şimdi de 14 Temmuz’da Mescid-i Aksa’ya geldiler kardeşlerimizi şehit ettiler. Bizler buna asla sessiz kalamayız. İnşallah bu Pazar günü İstanbul Yenikapı’da Filistinli kardeşlerimiz için çalışmalarımızı yapacağız. Mescid-i Aksa’yı seven kardeşlerimiz için bizler Yenikapı Ruhu denen ruhla bizler ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa birlik ve beraberliğini oluşturacağız. Bizler sorumluluklarımızı bunun için meydana getirirsek acıları ve sıkıntıları azaltacağız.

“SP İktidara geldiğinde Mescid-i Aksa Müslümanların olacaktır”

Bugün SP iktidarda olsaydı İsrail bu yaptıklarını asla aklından geçiremezdi. SP İktidara geldiğinde Mescid-i Aksa Müslümanların olacaktır. Bunu 1974 yılındaki Kıbrıs Barış Harekatı’nda da görebilirsiniz. 30 Temmuz’da inşallah Yenikapı’dayız. Gölcük’ten ve tüm ilçelerimizden hem karayolundan hem de deniz yolundan vatandaşlarımızı oraya taşıyacağız.

“İl Divan Toplantımızda tüm çalışmalarımızı değerlendireceğiz”

Yerel siyasi gündemle de alakalı 2 aylık yeni bir sürece imza attık. Ayın 28’inde tüm çalışmalarımızı değerlendireceğimiz il divan toplantımızı gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarımızı aynı ciddiyetle yapacağız. Bizler çalışmalarımızla alakalı Ekim ayı içerisinde yapacağımız kongremizle kutlu yolumuza çıkacağız. Bizler çünkü oluşturacağımız yönetimle ilçeleri almanın çalışmalarını yapacağız. Çok yoğun çalışmalarımızla Türkiye’nin geleceğini güzelleştireceğiz.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.