DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VALİ AKSOY DERİNCE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

VALİ AKSOY DERİNCE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Bypass işlemi yapılan hastalar ve kalp yetmezliği, ritim bozukluğu gibi diğer sıkı takip gerektiren hastaların takip edilmesini sağlamak amacıyla açılan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nin açılış töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, tarafından kapıda karşılanan Vali Hüseyin Aksoy’a Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman eşlik etti.

Vali Hüseyin Aksoy beraberindekilerle birlikte Başhekimin makamına geçip burada hastanenin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında brifing aldılar.

Emeği geçen bütün kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “Değerli katılımcılar bugün hastanemizde yeni bir üniteyi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’de son yıllarda sağlıkta önemli bir değişim ve dönüşüm sağlandı. Vatandaşa sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesi ve hızı arttı, fiziki mekanlar iyileştirildi ve vatandaşın aldığı sağlık hizmetleri de Türkiye genelinde daha üst noktalara taşınmış oldu. Kocaeli’de bu güne kadar bu anlamda yapılan çalışmalarla çok önemli mesafe alan illerimizin başında geliyor. Bugünde Eğitim Araştırma Hastanemizde yeni bir üniteyi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ünite özellikle kalple, damarla ilgili rahatsızlıklarda anında müdahale edilebilecek ve yoğun bakım hizmeti sunabilecek birimdir. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza çok daha nitelikli şekilde sağlık hizmeti sunulmasına fırsat vermiş olacak. Emeği geçen bütün kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” diyen Vali Aksoy görev yapan tüm personele kolaylıklar ve tedavi gören hastalara da sağlık ve şifalar diledi.

Vali Hüseyin Aksoy beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nin açılış kurdelesini keserek hayırlı olması temennisinde bulundular.

Vali Hüseyin Aksoy, açılışı yapılan ünite ve diğer servislerde tedavi gören hastaları ziyaret edip, hastane yetkililerinden bilgi alarak, hasta ve hasta yakınlarına  çiçek verip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.