DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YENİDOĞANSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

YENİDOĞANSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

İlimiz semt kulüplerinden Yenidoğanspor, yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz gün başladı. Geçen yıl U-16 yaş grubunda şampiyon olup, Play-Off oynayan Borda-Mavili ekibi bu yaş grubu yeni sezonda U-17 Ligi’nde boy gösterecek.

YENİDOĞANSPOR, ALTYAPIDA YENİ DÖNEMDE DE İYİ İŞLER YAPMAK İSTİYOR

Geçen yıl U-16 Ligi’nde grubunu şampiyon olarak tamamlayan, tarihi bir başarıya imza atan Yenidoğanspor, altyapıda yeni dönemde de iyi işler yapmak istiyor. Bordo-Mavili ekipte, bu sezon teknik ekipte Süleyman Eker ile Abdullah Hün’ün görev yapacak. Bu sezon U-17 Ligi’nde mücadele edecek olan Yenidoğansporlu gençler, çalışmalarını M.Ali Kağıtçı Stadı’nda sürdürüyor.

BAYRAKTUTAR, “ALTYAPIMIZDA ÇOK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ, GELECEĞİN A TAKIMINI OLUŞTURUYORUZ”

Kulüp Başkanı Abdülkadir Bayraktutar ile teknik sorumlu Süleyman Eker, altyapıdaki gençlere güveniyor. Başkan Bayraktutar, “Altyapımızda çok önemli adımlar atıyoruz, geleceğin A takımını oluşturuyoruz. Bu konuda teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güveniyoruz. Semt kulübü olarak şartlarımızı zorluyoruz. Bu konuda başta Yenidoğan ve Serdar Mahallesi Muhtarları olmak üzere, mahalle halkımızdan gerekli desteği bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.