DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ALO EVLAT HATTI´NDAN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

ALO EVLAT HATTI´NDAN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projelerinden “Alo Evlat Hattı” ekibi yatağa bağımlı yaşayan Turhan Kaya’ya sürpriz yaparak doğum gününü kutladılar

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in sosyal belediyecilikte örnek teşkil eden ve ödüllü projesi olan Alo Evlat Hattı, Kartepe’deki ihtiyaç sahibi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların mutluluklarına vesile olmaya devam ediyor. Başkan Üzülmez’in Kartepe’ye kazandırdığı ve zamanla en çok takdir gören projelerden biri haline gelen Alo Evlat Hattı, Kartepeli hemşehrilerinin iyi günde kötü günde yanlarında olarak bir evlattan istenebilecek temel ihtiyaçların karşılanması için, bedelsiz ve 7 gün hizmet veriyor.

YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

“İhtiyacınız olduğunda evladınız kapıda” sloganıyla, hayata geçirildiği günden itibaren artan bir ilgi gören ve takdir edilen projenin ekibi, sistemli bir program ile vatandaşların ev temizliği, tamirat, kişisel bakım, alışveriş gibi fiziksel ihtiyaçlarının yansıra, onları kültür-sanat etkinliklerine de götürerek hayatlarının en özel ve önemli anlarını yaşatmaya devam ediyor.

DOĞUM GÜNÜ KUTLADILAR

“Alo Evlat Hattı” ekibi İstasyon Mahallesi’nde 8 yıl önce geçirdiği talihsiz kaza sonucu rahatsızlanarak yatağa bağımlı olarak yaşayan Turhan Kaya’nın 42’nci doğum gününü 9 yaşındaki kızı Nisanur Kaya ile birlikte kutlayarak, unutulmaz bir sürprize imza attılar. Kaya ailesi beklenmedik bu sürprizden son derece memnun olurken, “Başkanımızdan ve ekibinden Allah binlerce kez razı olsun. Bu özel günümüzü hatırlayarak yanımızda olmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. İyi ki sizler de varsınız” dedi. Kaya ailesinin mutluluklarına ortak olan “Alo Evlat Hattı” ekibi de “Başkanımızın sevgi, selam ve mutluluk dileklerini getirdik size. İnşallah Allah şifa verir ve eski sağlıklı günlerinize kavuşursunuz. Sizin için dua edeceğiz” diyerek Kaya ailesine de ev sahiplikleri içi teşekkür ettiler ve “Ne zaman bir şeye ihtiyacı olursa yanınızdayız” diyerek vedalaştılar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.