DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, “İstihdama dönük her katkıyı değerli buluyorum”

Başkan Karaosmanoğlu, “İstihdama dönük her katkıyı değerli buluyorum”

Başkan Karaosmanoğlu, Darıca’da ahşap palet üretimi gerçekleştiren İnci Ambalajı ziyaret etti. Çalışanlarla bir araya gelen Karaosmanoğlu, üretim hakkında bilgi aldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ürünlerin depolanması ve nakliyesinde kullanılan ahşap paletlerin üretimini gerçekleştiren İnci Ambalajı ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, çalışanlarla bir araya gelirken, firma sahiplerinden firma hakkında bilgi aldı. Karaosmanoğlu burada yaptığı açıklamada, “Üretimin parçası olan, ülkemize değer katan tüm kişi ve kurumları tebrik ediyorum. İstihdama dönük her katkıyı çok değerli buluyorum” dedi.

ÜNAL: “CİROMUZU BÜYÜTMEYİ HEDEFLİYORUZ”

İnci Ambalaj’ın firma sahipleri Cengiz Ünal ve Şükrü Barutçu tarafından karşılanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, üretim hakkında da detaylı bilgi almayı ihmal etmedi. 39 çalışanı ile dört bin beş yüz metre kare alanda üretim gerçekleştiren İnci Ambalaj, geri dönüşüm belgesi ile hurda palet tamiri ve sıfır palet üretimi gerçekleştiriyor. Başta otomotiv olmak üzere yedek parça, kimya sanayi, elektrik ve metal sanayindeki kuruluşların palet ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten firma sahiplerinden Cengiz Ünal, “Kocaeli ile sınırlı kalmayıp çevre illere de hizmet veriyoruz. Yıllık altı milyon liralık ciromuzu daha da büyütmeyi hedefliyoruz” açıklaması yaptı.

“GİRİŞİMCİ RUHLA YETİŞEN BİR GENÇLİĞİ DE HEDEFLİYORUZ”

Firmalarının sadece iş odaklı olmayıp sosyal sorumluluğunun da bilincinde ülkesine yararlı olmaya çalışan bir KOBİ olduğunu da belirten Ünal, “Gayemiz ülkemizin kalkınmasına faydalı olmaktır” ifadelerini de sarf etti. Başkan Karaosmanoğlu da, “İstihdam sağlayan ve ülkemizin ekonomik hedeflerine ulaşmasında gayret gösterenler başımızın tacıdır. Girişimci ruhla yetişen bir gençliği de hedefliyoruz” açıklamasını yaptı. Ziyaret yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.