DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BÜYÜK İLGİ

BÜYÜK İLGİ

MİÇO KADINLAR PLAJİNA

Kerpe’nin saklı cenneti Miço Koyundaki kadınlar plajı ikinci yılında da büyük ilgi görüyor. Kandıra Belediyesinin girişimleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle yapılan çalışmalar sonucu hizmete açılan Kerpe Miço Koyu kadınlar plajı, binlerce misafirini ağırlıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in başarılı girişimleri sonucu Kandıra’ya kazandırılan Kerpe Miço Koyu, hizmete açılışının ikinci yılında da kadınların beğenisini kazandı. Yeşilin ve mavinin ortasında bulunan Kerpe Miço Koyu, suyunun berrak ve temiz oluşu, plajının güvenliği, piknik ve dinlenme alanlarına sahip oluşu gibi bir çok özelliğiyle göze çarpıyor.

Kadınlar plajı Miço Koyunda rahatça denize girmek ve imkanlardan faydalanmak adına tüm çalışmalar yapıldı. Kadınların gönül rahatlığıyla denizin ve kumsalın keyfini sürdüğü , tüm güvenlik koşullarının sağlandığı Miço Koyundaki çocuk oyun alanları annelere rahatlık sağlıyor. Denizin keyfini çıkaran anneler, çocuklarını da oyun parklarına götürüyor.

Kandıra’nın en iyi koyları arasında yerini alan Miço Koyundaki çalışmaların her geçen yıl bir öncekine oranla artarak sürdüğünü vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kadınlara özel olan ve rahat bir şekilde kullanacakları bu plajın, ilçedeki önemli bir talebi karşıladığını ifade etti. Hayatın her alanına hizmet üreterek vatandaşlarımızın yaşantılarını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen Başkan Köken, Kerpe Miço Koyunun bu yaz da büyük beğeni topladığını ve ilçeye gelen misafirleri Kerpe Miço Koyuna beklediklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.