DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere’de 12. Uluslararası açık yüzme yarışları sona erdi

Değirmendere’de 12. Uluslararası açık yüzme yarışları sona erdi
06.08.2017
1.314
A+
A-

Değirmendere’de 12. Uluslararası açık yüzme yarışları sona erdi

Gölcük Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği ve GHSİM Kocaeli İl Müdürlüğü iş birliği ile 12. si gerçekleştirilen Uluslararası açık yüzme yarışları Değirmendere Çınarlık Meydanı Sahili’nde gerçekleşti. Yarışlara bu sene 130 erkek 45 bayan yüzücü katıldı.

Katılım çok yoğun oldu

Yarışlara Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, Gençlik Spor Hizmetleri Kocaeli İl Müdürü Muzaffer Çintınar, Belediye Meclis üyeleri Vural Keskin Yıldıray Çelik, Yüzme Mederasyonu Kocaeli İl Temsilcisi Seyfi Kıvılcım, Türkiye Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kater, yarışa katılan yüzücülerin aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplam 175 yüzücü katıldı

Gölcük Belediyesi’nin bu sene 12. sini düzenlediği Uluslararası açık yüzme yarışları Değirmendere Çınarlık Meydanı Sahilinde 175 sporcu katıldı. Yarışlar bu sene  14 ayrı kategoride gerçekleştirildi. Ayrıca yüzme yarışına katılan en yaşlı bay ve bayan sporsular ödüllendirildi.  Bu sene 12. si gerçekleşen Uluslararası açık yüzme yarışlarında 27 hakem görev yaptı.   Baş hakemlik görevinde Seyfi Kıvılcım ve Cüneyt Özcan görev aldı.

yarışta engelli sporcularda vardı

Yarışta ilk olarak bayan yüzücüler başladı ve ardından erkek yüzücülerde yarışa başlamasıyla 175 yüzücü belirlenen parkurda birinci olmak için yarıştı. Ayrıca yarışlarda tek bacağı olmaya Ahmet Dönmez ve yine engelli olarak yarışa katılan Ziyap Ölker’de yarışı başarıyla tamamlayanlar arasında yer aldı.

En yaşı yüzücülere ödülleri verildi

  1. Uluslararası açık yüzme yarışında dereceye giren yüzücülere ödüllerini Değirmendere İskele Meydanında düzenlenen tören ile verildi. ödülleri Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Kocaeli Yüzme İl Temsilcisi Seyfi Kıvılcım, Belediye Meclis Üyeleri Vural Keskin, Yıldıray Çelik, Gölcük Belediyesi Birim Müdürleri verdi. Bu sene en yaşlı olarak yarışa katılan bayan 63 yaşla F. Nazan Göğen olurken erkelerde ise en yaşlı yüzücü 71 yaşla Velittin Onnar oldu. F. Nazan Göğen ve Velittin Onnar yarışı tamamladıkları için ayrıca ödül aldılar.

yarış sonunda dereceye giren yüzücüler;

12-15 yaş grubu erkekler

  1. Eray Atmaca
  2. Buğra Kara
  3. Melih Oğuz

12-15 yaş grubu bayanlar

  1. Selen Tabak
  2. Zeynep Duru Yılmaz
  3. Ada Sude Korkmaz

 

16-18 yaş grubu erkekler

  1. Fikrettin Bulut
  2. Emre Candan
  3. Utku Öney

16-18 yaş grubu bayanlar

  1. Buse Nur Türkoğlu
  2. Başak Karslıoğlu
  3. Duygu Özdemir

 

19-25 yaş grubu erkekler

  1. Hakan Sofuoğlu
  2. Levent Derya Cicikler
  3. Evren Durak

19 -25 yaş grubu bayanlar

  1. N. İdil özkol
  2. Gizem Adalı

26- 35 yaş grubu erkekler

  1. Berkant Şener
  2. Cihangir Akgün
  3. Kemal Mert Makinacı

26-35 yaş grubu bayanlar

  1. Esra Öztürk
  2. Neşe Atmış

36-45 yaş grubu erkekler

  1. Emre Seven
  2. Faruk İlgüy
  3. Ali Akardaş

36-45 yaş grubu bayanlar

  1. Özen Sanem Dilek
  2. Gülşeh Topaloğlu
  3. Halime Mutlu

46-55 yaş grubu erkeler

  1. Erce Erece
  2. Abdülselam Çalkan
  3. Tuncay Turgay Özel

56-65 yaş grubu erkeler

  1. Salim Karaoğlu
  2. İsmet Karasüleymanoğlu
  3. Kaya Yüksel

56-65 yaş grubu bayanlar

  1. Reyhan Imergı
  2. Nazan Göğen

66 yaş üstü erkekler

  1. Levent Gökeri
  2. Kenan Mintaş
  3. Güneş Erinç

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.