DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dere Sokak’ta çalışmalar devam ediyor

Dere Sokak’ta çalışmalar devam ediyor
06.08.2017
839
A+
A-

Dere Sokak’ta çalışmalar devam ediyor

Gölcük Belediyesi’nin başlatmış olduğu ve ilçemizde bir çok cadde ve sokakta uygulanmaya başlayan Prestij yol uygulaması Gölcük’ten sonra Değirmendere sokaklarını da süslemeye devam ediyor.

Prestij Yollar beğeniliyor

İlçemizde birçok cadde ve sokakta uygulanan ve Gölcük halkı tarafından oldukça beğenilen Prestij yol uygulaması ile Gölcük’ten sonra şimdi de Değirmendere sokakları yenilenerek Prestij yol unvanı almaya başladı. Geçtiğimiz Ramazan ayında başlanılan ve kısa bir sürede bitirilen Yalı Mahallesi Dere Sokak’ta ki Prestij yol uygulamasının tamamlanmasının ardından Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından Dere Sokağı devamı olan üst kısımda da çalışmalara başladı.

Prestij Yol Kurban Bayramı’na kadar bitmesi planlanıyor

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yenilenmeye başlaya Dere Sokak’ta ekipleri büyük bir titizlikle çalışmalarını devam ediyor. Ekipler ilk olarak Dere Sokak’ta dere kenarında ki duvarın yenilemesinden sonra aydınlatma direklerinin takılacağı kaldırım ile birlikte yollara küp taş döşemeye başladılar. Değirmendere Polis Amirliği binasına kadar yenilenecek olan Prestij yolun Kurban Bayramı’ndan önce bitmesi planlanıyor.  Değirmendereli vatandaşlar yeni yolu sabırsızlıkla beklediklerini, yolun biran önce biterek trafiğe açılmasını istediklerini dile getirdiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.