DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“Fen laboratuvarı eksikliğini bitireceğiz”

“Fen laboratuvarı eksikliğini bitireceğiz”

Güçlü Türkiye’nin eğitimle geleceğe güvenle bakacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Okullarımızda Fen Laboratuvarı eksikliğini gidermek için büyük bir proje hazırlıyoruz.” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu,

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Muhammet Kocakaya, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Turan ve üyelerini makamında ağırladı. Görüşmede güçlü Türkiye’nin eğitimle geleceğe güvenle bakacağını vurgulayan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizin eğitimlerine destek vermeyi kendimize görev addettik. Okullarımızda Fen Laboratuvarı eksikliğini gidermek için kentimizde büyük bir proje hazırlıyoruz” dedi.

“YATIRIMLARIMIZIN MERKEZİNDE İNSANIMIZ VAR”

“Bizim çocuklarımız değerlidir” diyerek düşüncelerini ifade eden Karaosmanoğlu, misafirlerine eğitim için ortaya koydukları emek için teşekkür de etti. Dünyanın en güzel çiçekleri bizim kızlarımızdır” diyen Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk andan itibaren kentimizdeki tüm okullara ulaşmak, eksiklikleri gidermek için ilçe belediyelerimizle birlikte büyük bir çaba sarf ettik, etmeye devam ediyoruz. Yatırımlarımızın merkezinde insanımız var. Ancak insanımızın merkezinde de gençlerimiz var. Gerçekleştirdiğimiz her proje onların geleceğe güvenle bakabilmesidir” diyerek düşüncelerini ifade etti.

“EĞİTİM CAMİAMIZ GENÇLERİMİZİN MİMARLARIDIR”

Büyükşehir Belediyesi olarak kentteki vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, hizmetlerimizle kaliteli yaşama kavuşmasını için gece gündüz çalıştıklarını da belirten Karaosmanoğlu, “Eğitim camiamız ülkemizin sahipleri olan gençlerimizin mimarlarıdır. Bilim insanından, ekonomiste, teknisyeninden mühendisine onlarca mesleğe insan yetiştiren öğretmenlerimizin emeklerini görüyor ve biliyoruz. Çok ulvi ve bir o kadar hayati öneme sahip bir mesleği icra ediyorlar. Çünkü güçlü Türkiye’yi sonsuza dek yaşatacak insan kaynağımızın yetiştirilmesindeki en büyük görevi öğretmenlerimiz yapıyor” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.