DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GEBZE BEYLİKBAĞI ANKARA CADDESİ’NDE ALTYAPI

GEBZE BEYLİKBAĞI ANKARA CADDESİ’NDE ALTYAPI

İSU Genel Müdürlüğü, Gebze Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesinde yaşanan altyapı problemlerini gidermek için yağmursuyu ile kanalizasyon çalışmaları yapıyor. Genel Müdür Ali Sağlık, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlar ile bir araya geldi. İlçeye bağlı Beylikbağı Mahallesi’nden geçen Korkak deresinde geçtiğimiz yıllarda ıslah çalışması yapılarak yüzey suları toplanmış ve su baskınlarının önüne geçilmişti. Ancak işyerlerinin yoğun olarak bulunduğu bölgenin en işlek yeri olan Ankara Caddesinde aşırı yağışlarda yağmursuyu baskını gibi ciddi problemler yaşanıyordu. Yağmursularının kanalizasyon hatlarına girmesi sonucunda taşmalar meydana gelmesi ile birlikte Korkak dereye akıyor ve çevreyi tehdit ediyordu.

Bu problemleri göz önünde bulunduran İSU Genel Müdürlüğü, bölgenin altyapı problemlerini gidermek için çalışmalara bir süre önce başladı. Çalışma kapsamında 1600 mm çapında boru kullanılarak 260 metre yağmursuyu, 800 ile 300 mm çapında boru kullanılarak da 600 metre kanalizasyon hattı yapılacak.

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık beraberinde Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç ile birlikte Ankara Caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Esnaflar ile bir araya gelen Genel Müdür Ali Sağlık, “Bir hafta içinde çalışmalar tamamlanıp üstyapı için Gebze Belediyesine teslim edilecektir. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte bölgenin yağmursuyu ve kanalizasyon problemi ortadan kalkacaktır. Bu süre zarfında bölge esnafı ile vatandaşlarımızdan destek ve sabır bekliyoruz.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.