DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HERSEKLİLER’DEN BAŞKAN İKİZ’E ZİYARET

HERSEKLİLER’DEN BAŞKAN İKİZ’E ZİYARET
14.08.2017
1.065
A+
A-

GFSD Hersek Köyü’ne hayran kaldı

HERSEKLİLER’DEN BAŞKAN İKİZ’E ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde 1. Hersekliler Kültür ve Dayanışma gününe katılan Gölcük Fotoğraf Sinema ve Sanatı Derneği Başkanı İsmail İkiz ve dernek üyeleri burada Hersek Köyünü gezmiş, yoğun ilgi toplamıştı. Başkan İkiz, derneği adına Hersekliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uysal ve Yönetim Kurulu Üyelerini Değirmendere’de bulunan Rainbow Cafe’de ağırladı.

Etkinlikte çekilen fotoğraflar oradaki kurumlara hediye edildi

Geçtiğimiz günlerde 15 dernek üyesi ile birlikte Hersekliler Kültür ve Dayanışma Gününe katılan GFSD Başkanı İsmail İkiz, Hersek Köyü’nde oldukça ilgi gördüklerini, köyü çok beğendiklerini ifade etti. Başkan İkiz, Hersekliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uysal  ve Yönetim Kurulu üyelerine kendileriyle yakından ilgilendikleri için teşekkür etti.

Başkan İkiz, katıldıkları 1. Hersekliler Kültür ve Dayanışma gününe Hersekliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uysal ve Yönetim Kurulu, Hersek Köyü muhtarı Vedat Gencebay ve azaları katılım gösterdiğini söyledi.

İkiz, “Güzel dostlar kazandık”

Başkan İkiz, “Hersek Köyü’nde gerçekleştirilen Hersekliler Kültür ve Dayanışma Gününe katılmaktan büyük mutluluk duyduk. Ben ve 15 dernek üyemiz ile birlikte katıldığımız bu özel günde Hersek Köyü’nü tanıma fırsatı bulurken, arkadaşlarımız ile birlikte birbirinden güzel fotoğraf yakalama şansını bulduk. Hersek Köyüne gittiğimiz anda bizleri karşılayan Hersekliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uysal beyefendiye, değerli Yönetim Kurulu Üyelerine ve Hersek Köyü sakinlerine teşekkür ediyoruz. Bugün değerli dostlarımız Hersekliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uysal  ve Yönetim Kurulu’nu ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca bugün değerli dostlarımıza Hersek Köyü’nde çektiğimiz fotoğrafları hediye ediyoruz. Hersek Köyü ile dostluğumuz uzun süre olmasını diliyoruz” dedi.

Uysal  “Gölcük’teki dostlarımızı her zaman Köyümüze bekliyoruz”

Hersekliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uysal , “Bizler değerli dostlar kazanmaktan mutluluk duyuyoruz. Gölcük Fotoğraf Sinema ve Sanatı Derneği’nin kıymetli başkanı İsmail İkiz beyefendiyi ve yönetimini ziyaret etmekten memnuniyet duyuyoruz. İsmail bey’in de belirttiği gibi bizim dostluğumuz ebedi olacak. Gölcük’teki dostlarımızı her zaman Köyümüze bekliyoruz” dedi.  Başkan Erkan Uysal , Yönetimi adına GFSD Başkanı İsmail İkiz’e teşekkür plaketi, Hersek Köyüne katılım sağlayan dernek üyelerine de teşekkür belgesi takdim etti.

 

   

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.