DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’TE ARTAN BİR BAŞARI ORANI VAR

GÖLCÜK’TE ARTAN BİR BAŞARI ORANI VAR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu,

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, ilçemizde eğitim seviyesinin her geçen yıl daha da iyi noktalara geldiğini ifade ederek, Gölcük’teki eğitim çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.

“Eğitimdeki başarıyı sadece okullara bağlamak yanlış olur”

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “İlçemizde eğitim seviyesi her geçen yıl daha iyi noktalara geliyor. Eğitimdeki başarıda binaların da olumlu katkısı var ama bunu tek başına binalara yormak yanlış olacaktır. İlçemizdeki okullarda sınıf ortalamalarını 24-25 öğrenciyle sınırlı tutuyoruz. Etkili çevrelerle beraber ilçemizde eğitimin üzerine hassasiyetle durulması, basının, vatandaşlarımızın ve diğer teşekküllerin eğitime ilgili olması bu başarının artmasına neden olmaktadır.”

Yeni endüstri meslek lisemiz bitti

“Fiziksel şartlar, öğretmenler ve materyallerle birlikte ibreler rakamların yukarı çıktığını göstermektedir. Bu da bizim gurur kaynağımız. Yaz tatili nedeniyle şu anda öğretmenlerimiz tatilde. Ama ilçemizdeki 9 okulda çalışmalar devam ediyor. Yeni endüstri meslek lisemiz bitti. Şu anda sadece 9. Sınıflar için kayıt alınıyor. Çok amaçlı atölyeler var. Yeni okul öğrencilerimize büyük bir katkıda bulunacak.”

Fabrikaların bize talepleri var

“Bu okullardan mezun olan öğrencilerimizin bu çevredeki organize sanayide, Ford’da ve diğer alanlarda iş bulabilmesi amaçlanıyor. Fabrikalarında bu konuda bize talepleri var.”

Sonuçlar belli olduğunda kamuoyuna gerekli bilgileri yapacağız

“TEOG sonuçları daha yeni açıklandı. Şu anda kesin bir bilgi vermek zor ama ilk gelen veriler geçtiğimiz yıla nazaran daha başarılı bir durum olduğunu bize gösteriyor.LYS sonuçları da dün açıklandı. Sonuçlar belli olduğunda kamuoyuna gerekli bilgileri yapacağız. “

Gölcük’ümüzün markasını arttırıyor

“Öğrencilerimizin başarı oranlarının artması Gölcük’ümüzün markasını arttırıyor. Eskiden İzmit’e çocuklarını göndermek isteyen aileler ilçemizde başarı durumu arttıkça çocuklarını Gölcük’e gönderiyor. Bu da çok önemli bir durum.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.