DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖRSEL ŞOVA AZ KALDI

GÖRSEL ŞOVA AZ KALDI

Anıtpark’ta bulunan süs havuzunun tadilatında sona gelindi

Gölcük’ün en eski ve en çok tercih edilen parklarından olan Anıtpark’ta bulunan ve arızasından dolayı bu yaz faaliyete geçirilemeyen süs havuzu onarıldı ve görsel şova az kaldı.

Vatandaşlar sabırsızlıkla süs havuzunun aktifleşmesini bekliyor

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yaklaşık 10 gündür tadilatta olan ve altyapısının tamamen yenilendiği ve arızalı olan  motorlarının onarılması ile yeniden faaliyete geçmeye hazırlanan süs havuzunda son hazırlıklar yapılıyor. Altyapısı tamamen yenilenen havuzda motorların yerleşmesinden sonra onarımını yapan ekipler son denemeleri yaparak havuzu aktif hale getirmek için çalışıyor. Bittiği zaman Anıtpark’ta görsel bir şov yapacak olan havuzu vatandaşlar özelliklede küçük çocuklar sabırsızlıkla bekliyor.

Kırık olan taşların yenilenmesi ile süs havuzu aktif hale gelecek

Çalışmaları son hız devam eden havuzda kırık olan taşların yerine yeni taşların takılması ile havuz eskisi gibi aktif hale getirilecek. Çevrede ki vatandaşlar, ” Anıtpark yenilendikten sonrası daha da bir güzel oldu. Özellikle süs havuzu ile çok renkli ve güzel olan Anıtpark’ta bu yaz süs havuzunun çalışmıyor olması bizi çok üzmüştü ama süs havuzunun yeniden aktifleştiriyor olması bizi çok mutlu etti. Dileriz ki süs havuzuna bu sefer gereken değeri verirler de bir daha arıza yapmaz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.