DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İşte Kocaeli Birlikspor’un yeni yönetimi

İşte Kocaeli Birlikspor’un yeni yönetimi

Bir süredir beklenen Kocaeli Birlikspor’un yeni yönetimi önceki gün yemekte görücüye çıktı. Birbirleriyle tanışan yeni yönetim kulübün menfaatiyle ilgili temennilerde bulundu

İLK KEZ BİR ARADALAR

Sezon sonu değerlendirmesinde kulübü satmayacağını ve güçlü bir yönetimle yoluna devam edeceğini açıklayan Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz yeni yönetimiyle ilk kez bir araya geldi. Başol Steak House’da yemekte buluşan yeni yönetim hem birbirini tanıdı, hem de kulübün geleceği adına beklenti ve temennilerini ortaya koydu. Birbirlerine kendilerini tanıtan yöneticiler bir sonraki toplantıda görev dağılımı yapacak.

YOLUMUZ ZOR VE UZUN

Kulüp başkanı Erhan Yılmaz yemeğin açılış konuşmasında, “Uzun zamandır bir çalışmanın eşiğindeydik. Şuanda bizimle birlikte yürümesini istediğimiz değerli insanlarla bir aradayız. Bana futbolculuğumda yöneticilik yapmış ağabeylerim de var burada. Yolumuz uzun ve meşakkatli. Aramızda olmak isteyen başka arkadaşlarımız da vardı. Ancak tüzük gereği daha fazla sayıda alamadık. İyi bir ekip olacağımızı, sahalarda bu kulübü daha iyi yere getireceğimize inanıyorum. Tek derdimiz spora hizmet etmek.

DEĞERİ ANLAŞILACAK…

Ülke futbolunu düşündüğümüzde; yerli oyuncusu yok denecek kadar az olan Süper Lig’e bakınca bizim liglerin ne kadar değerli olduğunu herkes zamanla daha iyi anlayacak. Sizlerle ilgili daha güçlü olacağız. Hepiniz birer Erhan Yılmaz olacaksınız, sesimiz olacaksınız. Belki de bu kulübe benden daha çok şey katacaksınız. Bunun mücadelesini vereceğiz. Bizimle beraber olmak istediğiniz için teşekkür ederim. Herkes birbirini tanısın. Yarın 17.30’da sezon açılışımız var. Orada da halkımızın karşısına çıkacağız” şeklinde konuştu.

İŞTE YÖNETİM:

Erhan Yılmaz, Murat Pehlivan, Gürsel Çetineser, Sami Durmuşoğlu, Adnan Yaman, Necat Erdeniz Çolak, İrfan Özkartal, Zafer Şahin, Nevzat Bayram, Faruk Karakuzu, Mustafa Yavaş, Orhan Güzel, Ozan Keser, Yahya Öztürk, Murat Koçver, Ozan Denli, Bayram Oral, Mehmet Aktan, Abdullah Köse, Çetin Zerenoğlu, Emrah Alper Bozatlı, Yaşar Arslan, Ömer Taştekin.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.