DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İzmit Belediyespor’un sağlığı VM Medical Park’a emanet

 

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan İzmit Belediyespor’un sağlık sponsoru oldu. İmzalanan sağlık sponsorluğu sözleşmesi, 2017-2018 sezonunda geçerli olacak.

Türkiye’de sporun en büyük destekçilerinden biri olan Medical Park, spor sponsorluklarına bir yenisini daha ekledi. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın sağlık sponsoru oldu. İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk ile VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin arasında imzalanan sağlık sponsorluğu sözleşmesi, 2017-2018 sezonunda geçerli olacak.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde gerçekleştirilen törene Medical Park Hastaneler Grubu Sponsorluklar Grup Müdürü Özgül Toprak, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Melih Bayrak, İzmit Belediyespor Başkanı Erdoğan Şentürk, Başkan Yardımcısı Emre Ercanlı, İdari İşler Müdürü Onur Berber, Antrenör Erkan Metin, Yardımcı Antrenör Enes Akdilek ile basketbolcular Simge Gizdem, Deniz Doğan, Deniz Üstün, Ceren Taşer, Meriç Banu Yenal, Berrin Karabaş, Melek Yusufoğlu, Ebru Torun ve Şenay Şale katıldı.

ŞENTÜRK; “MEDICAL PARK SPORCUNUN YANINDA”

İmza töreninde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk; “Öncelikle Sayın Doç. Dr. Soner Şahin’e, yönetimine ve VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. Takımımızın tüm sağlık organizasyonunu ilimizin en güzide kurumu üstlenmiş durumda. Bizler kulüp olarak bu sponsorluktan dolayı bir gururu daha yaşamış bulunmaktayız. Medical Park Hastaneler Grubu, sporun her branşına yıllardır azami katkı vermektedir. Biz de kulüp olarak bu güzide markayı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Tekrar Sayın Şahin’e ve kurumuna kulübüm adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ŞAHİN; “İLİMİZİN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ”

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin ise; “Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde bu yıl ilimizi temsil edecek olan İzmit Belediyespor’a sağlık sponsoru olmaktan dolayı çok mutluyuz. 2015 yılında açılan hastanemiz ilk olarak ilimizin marka değerlerinden biri olan Kocaelispor’a sponsor olmuştur ve bu sponsorluk hala devam etmektedir. Önemli bir platformda ilimizi temsil eden İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’na da sağlık sponsoru olarak onların başarısının bir parçası olmak, kurumumuza ve bana mutluluk verecektir. Türkiye’nin en büyük sağlık kuruluşu olarak ilimizin değerlerine sahip çıkıyoruz. Basketbolcularımıza, teknik ekibe ve yöneticilerine sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.