DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kavaklı Sahilindeki spor aletlerinden vatandaşlar çok memnun

Kavaklı Sahilindeki spor aletlerinden vatandaşlar çok memnun

Kavaklı Sahili’nde bulunan spor aletlerinden vatandaşlar çok memnun. Vatandaşlar Gölcük Belediyesi’ne verdikleri bu hizmetten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Vatandaşlar, “Çoğu yaz aylarında sahilde bu spor aletleriyle geçiriyoruz”

Bu yaz aylarında ilçemiz vatandaşları tarafından sabah-akşam kullanılan Kavaklı Sahili’nde bulunan spor aletlerinden vatandaşlar çok memnun. Bu yaz aylarında boş vakitlerini spor aletleri ile geçiren vatandaşlarımız Gölcük Belediyesi’ne verdikleri hizmetten dolayı teşekkürlerini ilettiler. Vatandaşlar, “Çoğu yaz aylarında sahilde bu spor aletleriyle geçiriyoruz. Belediyemizin yapmış olduğu bu hizmet bizleri mutlu ediyor. Belediyemize teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.