DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kıymet ve Kerem dünya evine girdi MURADLARINA ERDİLER

Kıymet ve Kerem dünya evine girdi  MURADLARINA ERDİLER
13.08.2017
1.904
A+
A-

Kıymet ve Kerem dünya evine girdi

MURADLARINA ERDİLER

Gölcük Berberler Odası eski Başkanı Şükrü Arslan’nın oğlu Avukat Kerem Arslan ile Bursa’nın tanınmış ailelerinden Tülay ve Uysal Dalkılınç çiftinin güzeller güzeli kızları Kıymet Dalkılınç ile dünya evine girdi.

Arslan çiftine bir ömür boyu mutluluklar

Bursa Nilüfer İlçesinde bulunan Arena düğün salonunda geçekleşen düğüne Arslan ve Dalkılınç ailelerinin  dost ve akrabalarının  yanı sıra MHP Bursa Milletvekili Dr. Kadir Koçdemir ile Bursa Barosu Başkanı Gürken Altun’da katıldı.  Düğün boyunca bütün konuklar ile yakından ilgilenen Gölcük Berberler Odası eski Başkanı Şükrü Arslan son oğlunun da mürvetini görmenin mutluluğunu yaşarken genç çiftinde mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Oldukça nezih bir ortamda gerçekleşen düğün töreni boyunca genç çift ve aileleri gönüllerince eğlenirken düğüne gelen konuklar genç çifte bir ömür boyu mutlu olmaları için iyi dileklerini sundular. Bizde Gölcük haber Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.