DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOCAELİSPOR: 2 BEYKÖY BELEDİYESPOR: 1

KOCAELİSPOR: 2 BEYKÖY BELEDİYESPOR: 1

 

Gelecek hafta başlayan lig maçları öncesinde artık son hazırlık maçlarını oynayan Kocaelispor, geçtiğimiz gün Vinsan Tesisleri’nde Düzce BAL takımı Beyköy Belediyespor’u konuk etti.

Maçın ilk yarısını 1-0 mağlup bitiren Yeşil-Siyahlı ekip, genç yeteneği Gökdeniz’in ikinci yarıda attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

MAÇ GENÇ OYUNCULARLA OYNANDI                                                        

Kocaelispor, geçtiğimiz akşam Vinsan Tesisleri’ndeki maçta genç oyuncularda oluşan bir kadro ile mücadele etti. Teknik Sorumlu Ümit Metin Yıldız, ideal on bir de oynaması beklenen Sefa ve İshak dışında, diğer oyuncular gençlerden oluştu. Kalede Yusuf,  sağ bekte Onur Öztonga, sol bekte Aykut Akdemir, stoperlerde Ferhat Ertukuş, Kemalcan Aydemir, orta sahada Sefa Narin , Celil Çelik, Mehmet Avcı, Gökdeniz Bayakdar, ileri uçta ise Onur Kandöken ve İshak Kurt Yeşil-Siyahlı ekibin ilk on biriydi.

İLK YARIDA ETKİLİ TARAF KOCAELİSPOR OLDU

Daha önce oynadığı üç hazırlık maçını kaybeden, 2.Lig’de yer alan güçlü rakipleri karşısında fazla varlık gösteremeyen Kocaelispor, bu kez bir alt ligde yer alan Düzce Beyköy Belediyespor karşısında ilk yarıda daha etkili bir oyun ortaya koydu. Bu yarıda oyunu rakip sahada oynayan temsilcimiz çok net fırsatlar bulamadı, uzaktan attığı şutlarla etkili olmaya çalıştı. Konuk ekip, ilk yarının son dakikasında serbest atıştan bulduğu golle 1-0 öne geçti.

GÖKDENİZ’DEN MÜTHİŞ GOLLER MAÇA YANSIDI

Maçın ilk yarısını 1-0 yenik tamamlayan Kocaelispor, ikinci yarıya kalede Yusuf’un yerine Volkan’ı alarak başladı. İkinci yarıya iyi başlayan Kocaelispor, 55. dakikada Onur Kandöken ile net bir pozisyondan yararlanamadı. 60.dakikada ise sol çaprazdan kalecinin açıldığını gören Gökdeniz, skora dengeyi getirdi. Golden sonra da net pozisyonlar bulan Kocaelispor, 88.dakikada Mehmet Avcı’nın sağ kanattan müthiş getirdiği topta rakiplerini klas hareketlerle geçen Gökdeniz, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 Kocaelispor üstünlüğüyle sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.