DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP’li muhalifler Değirmendere’de bir araya geldi GERÇEKLER ORTADA

MHP’li muhalifler Değirmendere’de bir araya geldi  GERÇEKLER ORTADA
06.08.2017
927
A+
A-

MHP’li muhalifler Değirmendere’de bir araya geldi

GERÇEKLER ORTADA

Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa eden muhalifler dün sabah Değirmendere Özçay Aile Çay Bahçesi’nde buluştu. Kahvaltılı basın toplantısına birçok muhalif isim katıldı.

Özdere, “Asıl tabela Ulaşlı’da inmiştir”

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Adnan Özdere, “Bugün burada ailece bir kahvaltı yapalım istedik. Güzel bir aile ortamı oluşturduğunuz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Zatın biri İzmit’ten diyor ki siz iki elin parmakları kadarsınız. Bugün gerçekler ortada. Sizler bu partiye çok emek vermiş isimleri yok sayamazsınız. Değerli İlçe Başkanlarımız, Partiye emek vermiş arkadaşlarımız var. Her bir ilçe başkanımızda  bu partide çok önemli görevler yapan isimler. Onlar bizim için ‘Ulaşlı’da tabela indirdiler’ dediler. Bu arkadaşlarımızın almış olduğu kendi kararlarıdır. Arkadaşları asıl tabela Ankara’da inmiştir. Bunu görmezden gelip, bizi suçluyorlar. Şimdi kendi mücadelemizi Meral Akşener hanımefendinin yanında sürdüreceğiz. Bizler bu kararı boşuna almadık.

“Sayımız çok fazla”

Bizim sayımız gerçekten çok fazla. Bize bir elin parmakları kadar diyenler kendi yalnızlıklarını hiç söylemiyorlar. Yani buradaki her arkadaşlarımız MHP’de görev almış arkadaşlar. Dün il başkanı olan kişi bu arkadaşlarımızın harekete hiçbir yararı olmadığını söylemiş. Buradaki değerli arkadaşlarımızın hepsi partilerinde görev almış, çevresi ve geniş tabanı olan arkadaşlar. Şimdi orada kalan arkadaşların asıl Allah yardımcısı olsun.

“Sayı 500’ü de geçecek”

Bize 360 istifa dilekçesi geldi. Emin olun bu sayı 500’ü de geçecek. Mecburen bu dilekçeleri arkadaşlarımız tek tek İlçe Seçim Kurulu’na götürecek. Herkes gerçekleri görecek. Artık herkes gerçekleri görmek zorunda. Bizler yalan söylemiyoruz. Arkadaşlarımız burada, kendi istekleri ile istifa dilekçelerini hazırlayıp, imzalamışlardır.

“SONAR’ın anketi gerçekleri ortaya koyuyor”

Özdere, son olarak, “Geçtiğimiz günlerde SONAR’ın açıkladığı seçim anketine göre Meral Akşener’in partisinin yüzde 20 oranında oy oranına sahip olacağını ve daha da yükseleceğini belirtirken Devlet Bahçeli’nin başında olan partinin oy oranının yüzde 4 olduğu açıklanmıştır. Bu da her şeyi açıklıyor.

Eroğlu, “Burada bulunan isimler MHP’nin mücadelelerini yansıtan insanlardır”

Eski İlçe Başkanı İsmail Eroğlu, ise yaptığı açıklamada, “Bizler MHP’nin iradesini her zaman yansıtıyoruz. Bizi haksız şekilde suçlayanlar aslında kendi iradelerini ortaya koymayanlardır. Burada bulunan isimler MHP’nin mücadelelerini yansıtan isimlerdir. Onlarında bütün gayeleri bu iradeyi saklamak amacındalar. İş mücadeleye geldi mi kendileri ne yazık ki çok cüce kalıyorlar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.