DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Muhtar Zaim Eşi Rasim Zaim ve tüm deprem şehitleri ruhuna lokma döktürdü

Muhtar Zaim Eşi Rasim Zaim ve tüm deprem şehitleri ruhuna lokma döktürdü

 

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim 18 yıl önce yaşadığımız 17 Ağustos depreminde kaybettiği eşi Rasim Zaim ve tüm deprem şehitlerinin ruhuna Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda lokma dağıttı.

Zaim’i akrabaları ve dostları yalnız bırakmadı

Gerçekleştirdiği sosyal soromluluk projeleri ile adından sık sık söz ettiren Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim 18 yıl önce yaşadığımız ve asrın felaketi olarak adlandırılan 17 Ağustos Gölcük Depreminde hayatını kaybeden eşi Rasim Zaim ve tüm deprem şehitlerinin ruhuna Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda vatandaşlara lokma dağıttı. Değirmendereli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lokma dağıtımında Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’ ailesi ve akrabalarının yanı sıra Gölcük Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci’de yalnız bırakmadı.

Zaim,” Tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum”

Lokma dağıtımının ardından Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, ” 18 yıl önce meydana gelen ve büyük acılar yaşadığımız Gölcük depreminin 18. yılında öncelikle eşim Rasim Zaim ve tüm deprem şehitlerimizin ruhuna gitmesi için lokma döktürmek istedim. İlk zamlar Değirmendere Sahilinde bulunan takıcılar ile ortak lokma dağıtımı yapmıştık. Daha sonrasında evimde okuma yapmıştım ama bu sene bir değişiklik yapmak istdim ve bütün Değirmendereli vatandaşlarımıza lokma dağıtımımızı gerçekleştirdik.Allah kabul eder inşallah. Tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun hepsinin” dedi.

Çiler Aydemir’de depremde kaybettiği akrabaları için lokma döktürdü

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim ile birlikte Çiler Aydemir  eşi Haluk Aydemir, kardeşi Sibel Uzun, kardeşinin eşi Mustafa Çoban, babası Sabri Yanar ve dünürü Eyüp Menekşe’nin ruhuna lokma dağıttı. Çiler Aydemir, ” Bugün Çınarlık Meydanı’nda tüm ölmüşlerimizin ruhuna lokma döktürdük. Allah niyetimizi kabul eder inşallah. Tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.