DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

PLAJ FUTBOLU SONA ERDİ

PLAJ FUTBOLU SONA ERDİ

TFF ve Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte düzenlediği Plaj Futbol Turnuvası’nda geçen gün final maçı vardı.

Kandıra Park Bahçeler ile Grup Kardeşler arasındaki final maçında kazanan Kandıra oldu. Rakibini 8-2 yenen Kandıra Park Bahçeler şampiyonluğa ulaştı.

ŞAMPİYON KANDIRA PARK BAHÇELER OLDU

TFF’nin Plaj Futbolunu geliştirmek amacı ile düzenlediği, bu yıl ikinci gerçekleştirilen Kocaeli etabında heyecan sona erdi. 16 takımın katılımı ile Kandıra Cebeci Plajında oynanan maçlar oldukça çekişmeli geçti. Turnuvanın finalinde Kandıra Park Bahçeler ile Grup Arkadaşlar takımı finale yükseldi. Final maçını 8-2 kazanan Park Bahçeler takımı bu yılın şampiyonu oldu. Kandıra Park Bahçeler, geçen yılda final oynamış, kaybetmişti.

ŞÖHRETLERİN GÖSTERİ MAÇI ÇOK KEYİFLİ GEÇTİ

Kandıra Cebeci Plajındaki turnuvanın finalinden önce de üçüncülük maçı oynandı. İzmit Akademi, Kandıra Orman İşletmesi’ni mağlup etti, üçüncülük kupasını aldı. Turnuvanın final maçı öncesinde de eski şöhretlerin gösteri maçı vardı. ASKF Başkanı Murat Aydın, Spor İl Şube Müdürü Engin Yaşar, Osman Çakır, Aykut Okan, Fevzi Açıkgöz, Kaan Dobra gibi isimlerin forma  giydiği şöhretler maçı da çok keyifli geçti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.