DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Roman futbol takımı çalışmalarına son gaz devam

Roman futbol takımı çalışmalarına son gaz devam

Kocaeli Marmara Roman Dernekleri Federasyonu ile Kocaelispor Eski Futbolcular Derneği’nin işbirliğiyle yapılan Roman Gençlerinin Futbol Eğitimi Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Gemici, “2016 Kasım ayından beri üç ayrı bölgede çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz”

Proje Koordinatörü Sadun Gemici, “Romanların topluma entegrasyonu kapsamında sürdürdüğümüz programda roman çocuklarının ve gençlerinin futbol eğitimini reaktif etkinliklerle buluşturup sosyal gelişim, fiziksel ve piskopostur gelişimlerini sağlamaktır.2016 Kasım ayından beri üç ayrı bölgede çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yenidoğan’da Serdar Gençlerbirliği, Gültepe de Fatih Neşe Spor, Terzi bayırında Kalespor olarak hocalarımız İsmail Bayraktar, Yaşar Oğuz, Kenan Reka ve Hüseyin Tetik ile 300 gence eğitim vermekteyiz” dedi.

Aksoy, “Kısa zamanda da gençlerimiz için daha geniş kapsamlı bir projeyi hayata geçireceğiz”

Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Erkan Aksoy görüşlerini belirtirken, “Kocaelispor Eski Futbolcular Derneği ile uyum içinde çalışıyoruz. Kısa zamanda da gençlerimiz için daha geniş kapsamlı bir projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Kocaelispor Eski Futbolcular Derneği Başkanı Barbaros Kırdar da projeyle ilgili olarak, “Sosyal etkinlikleri olan bir derneğiz. Şu an 300 olan gençlerimizin sayısını yıl sonuna kadar 500 çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.