DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sarıbay, “Bu konuya siyasi bakmamak lazım”

Sarıbay, “Bu konuya siyasi bakmamak lazım”

CHP Akmis Seyahat’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

 

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri Naim Keskin, Bilgi Dehmen ve Sabriye Şahin ile birlikte geçtiğimiz hafta Sabiha Gökçen Havaalanında, çalışanlarına saldırı düzenlenerek otobüslerinin havaalanına giriş çıkış yapmaları engellenen Akmis Seyahat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp’i ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Yaşanan olaylardan dolayı üzüntüsünü dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Sizlerin nezdinde tüm çalışanlarınıza geçmiş olsun diliyorum” dedi. Kuruluş aşamasında çok zorluk çektiniz, çektiğiniz sıkıntıyı biliyorum diyen Sarıbay, “. Buradan havaalanına yolcu taşıyacağım demekle olmuyor. Birçok kurumdan onay alınması gerekiyor. Sizlerinde o süreçte ne kadar zorluk yaşadığınızı biliyorum” diye konuştu. Bu olaya siyasi bakmamak lazım diyen Sarıbay, “ Akmis Kocaeli’nin İzmit’in yetiştirdiği bir marka. Bu markaya sahip çıkmamız gerekir. Yapabileceğimiz her konuda yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Kim mağdursa biz onun yanındayız” diye konuştu. Bir İzmit’li olarak İl başkanları toplantısında bu konuyu gündeme getirip sahip çıkılmasını sağlayacağım diyen Sarıbay, “Hukuk mücadelesine devam etmeniz lazım. Mevzuatlar değiştirilebilir ama sizin kazanılmış hakkınız var. Ben sizin mağdur olduğunuza inanıyorum. Her zaman yanınızdayız. Bir telefon kadar yakınız. Telefonum 24 saat açıktır” ifadelerini kullandı.

KURUMSAL OLARAK ZİYARETİNİZ BİZİ MEMNUN ETTİ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Akmis Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, “Böyle kurumsal olarak ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. Bu ziyaretler bize moral oluyor” dedi. Kocaeli basınının kendilerine çok destek olduğunu dile getiren Karaalp, Kocaeli basını taraflı tarafsız ciddi anlamda bize çok destek verdi, hiç yalnız bırakmadılar. Onlara da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Şirket hakkında da kısa bilgi veren Karaalp, “2010’dan beri biz burada hizmet veriyoruz. Sabiha Gökçen biz başladığımızda 12 milyon civarında kapasitesi vardı. Şuan 30, 35 milyon civarında kapasiteye ulaştı. Biz bizim gibi firmaların olmasını destekliyoruz. Özellikle Cengiz Topel’in gelişmesi için çok destek verdik” dedi. Mağdur olanın kendileri olduğunu belirten Karaalp, “ İki gün önce Emniyetten aradılar sizin araçlarınızı havaalanına sokamayacağız dediler. Biz devlete saygılı insanlarız. Burada mağdur olan biziz. Ruhsatımızı iptal ettiler. Girmememiz için her şey yapıldı. Biz bu sorunu aşacağımıza inanıyoruz. Hukuk mücadelemizi devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.