DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YOL KENARLARINDA Kİ MAZGALLAR TEMİZLENİYOR

YOL KENARLARINDA Kİ MAZGALLAR TEMİZLENİYOR

İSU Genel Müdürlüğü Gölcük’te kışa hazırlık çalışmalarına başladı

 

Gölcük İSU Genel Müdürlüğü Ekipleri yağmurlar başlamadan önce yol kenarlarında bulunan mazgalların temizliğini yapmaya başladı. Ekipler Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan mazgalları fosseptik aracı ile temizledi.

Kanallarda uzayan yabani otlar temizlendi

Yaz aylarının sonuna yaklaşırken Gölcük İSU Genel Müdürlüğü Ekipleri yoğun mesai harcamaya başladı. Yağışların başlaması ile oluşabilecek su baskınlarını önlemek amacıyla Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Üzerinde ki su tahliye mazgalları fosseptik aracı ile temizlendi. Temizlik sırasında ekipleri en fazla cadde kenarında bulunan ağaçların köklerinin uzayarak kanalları tıkaması oldu. Ekipler, ” Yağmurlar başlamadan yol kenarlarında bulunan mazgallarda genel bir temizliğe başladık. Mazgallarda biriken çöp ve yapraklardan daha çok yol kenarlarında bulunan ağaçların kökleri uzamış ve kanalları neredeyse tamamen tıkamış durumda, bizi en çok kökleri temizlemek zorluyor ama yağmurlar başlamadan bütün mazgallar tek tek temizlenerek kış aylarına hazır hale getirilecek” dediler.

Vatandaşlar çalışmalardan çok memnun

Gölcük İSU Genel Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmayı gören Gölcüklü vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler. Vatandaşlar, ” Sonbahar yaklaşır ve olası su baskınlarına karşı İSU ekipleri güzel bir önlem alarak bütün mazgalları temizliyor. Tabi bu çalışmaları görmek bizi de ayrıca memnun ediyor. Biz çalışmalarda emeği geçen bütün çalışanlara teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.