DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DEĞİRMENDERELİ YAZAR H.İHSAN SÖNMEZ’İN 11.Cİ KİTABI ÇIKTI

DEĞİRMENDERELİ YAZAR H.İHSAN SÖNMEZ’İN 11.Cİ KİTABI ÇIKTI

Şiir, öykü, deneme, inceleme, gezi ve söyleşileri ile ilgili kitap ve yazıları bulunan ve değişik dergi ve gazetelerde yayınlanan şair, yazar H.İhsan Sönmez, on birinci kitabı “Su yeşili” ile okuyucularıyla buluşuyor.

Şiir, öykü ve romanlarıyla çeşitli ödülleri bulunan yazar H.İhsan Sönmez son kitabında mizahi bir dil kullanarak okuyucularında tebessüm yaratmayı hedeflemiş. Birbirinden bağımsız kırk iki deneme ve birkaç öyküden oluşan kitabında, okurlarına sevgiyle örülü bir dünya yaratırken, hayal gücünün insanı insan yapan sonsuz gerçekliğini anlatıyor. Duygusal ve psikolojik bir enkazın içinde yok oluşu reddederek karanlığı ruhuyla delen, hayatta ben varım ve kendimle gurur duyuyorum diyebilenlerin ve bunu düşünebilenlerin kitabı. Kişinin özgüven, şüphe, umut gelgiti içinde aşk ve sevgiye bakışını somutlaştıran Su Yeşili, mizahi anlatımlarla da okurda gülümser izler bırakıyor. Edebiyatçılar Derneği, Çağdaş Şair ve Yazarlar Derneği üyesi olan H.İhsan Sönmez’in su yeşili, kitap marketlerde okuyucularını bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.