DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DOĞAN, KALBİMİZ KOCAELİSPOR’UN BAŞARISI İÇİN ATIYOR

DOĞAN, KALBİMİZ KOCAELİSPOR’UN BAŞARISI İÇİN ATIYOR

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Yeşil-siyahlı takımın yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Doğan “ kalbimiz her zaman Kocaelispor’un başarısı için attı ve hala da öyle atmaya devam ediyor” dedi.

Bahri Yavuz’u her zaman takdir ettiğini ve Kocaelispor için büyük fedakarlıklarda bulunduğunu belirten Başkan Doğan “ Bahri Bey takdir ettiğimiz bir yönetim anlayışıyla çalışıyor. Geçtiğimiz yıl bir penaltı yüzünden bir üst lige çıkamamıştık. İnşallah bu sene hedefimize ulaşacağız. Başarıyı elde etmek kolay değil.   Takımımızın başarısı için kentin bir bütün olması gerekir.  Birlik beraberlikle takımımız hak ettiği yerlere gelecek.  Kocaelispor’un gerçek yeri süper ligdir.

KOCAELİSPOR BİR MARKADIR

Kocaelispor şehrimizin bir markasıdır. İlk günden itibaren takımımıza maddi ve manevi olarak destek olduk. Bizler her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Stadımız yapıldı şimdi yollarıyla ilgili çalışmalar var. Herkesin samimi bir şekilde bu işin ucundan tutması lazım. Bu yıl birlik beraberliği daha da kuvvetlendirelim ve hak ettiğimiz başarıyı elde edelim” şeklinde konuştur.

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz da “ Başkanımızın Kocaelispor’umuz için yaptıklarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Kendisine teşekkür etmek ve önümüzdeki süreçte yapacaklarımızı konuşmak için ziyaret ettik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.