DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM
06.09.2017
1.726
A+
A-

Belediye Başkanı Muhtarlarla Konuştu

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yönetiminde yapılan Olağan Mahalle Muhtarları Eylül Ayı toplantısı Gölcük Belediye Sanat Galerisi Çok Amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Başkan Ellibeş, Muhtarlara yaptığı konuşmada, çıkan bazı söylentilere karşı, ‘Görevimin başındayım’ mesajını verdi.

Toplantıya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İsu Gölcük Şube Müdürü Mehmet Yaman, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Sedaş Şebeke operasyon Bölge Sorumlusu Gökhan Şahiner ve Mahalle Muhtarları katılım gösterdi.

Toplantıda mahalle muhtarları sırayla söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları, sıkıntıları, halkın istek ve taleplerini anlatarak çözüm üretilmesi noktasında görüş belirttiler.

“Vatandaşlarımızdan Duyarlılık Bekliyoruz”

Başkan Ellibeş, “Bu toplantı vesilesiyle sizlerle bir kez daha bir aradayız. Mahallelerimizin eksiklerini sizler vasıtasıyla kapatmaya her zaman gayret ediyoruz. Sizlerin de bu konuda büyük bir gayreti oluyor. Karşılaştığımız sorunları el birliği ile her zaman çözmeye devam edeceğiz” dedi. Sırasıyla söz alan muhtarlar, mahallelerdeki ortak bir sorundan bahsetti. İlçemiz genelinde çöp toplanan noktalarda kanepe, koltuk gibi ev eşyalarının olduğunu ve bu tür atıkların uzun süre çöp alanlarında beklediğini belirten muhtarlara cevap veren Başkan Ellibeş, “Bu tür atıkları toplamak için ekiplerimiz, haftanın belirli günlerinde Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar mahalleleri dolaşarak bu tür atıkları almaya gayret ediyor. Tabii ki her mahalleye her gün gidilemiyor. Bundan ötürü bazı durumlarda atıklar, bir süre bekliyor. Bu konuda da vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Halkımız, bu tür atıkları atmadan önce belediyemize haber verirse atıkların toplanması konusunda daha hızlı hareket edebiliriz” dedi.

“Asılsız iftira atanları, söylenti yayanları Allah’a havale ediyorum”

Toplantıda birçok ilçemizde çıkan bazı söylentilere de cevap veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük’te bazı kişiler fitne ve dedikodu yayarak, bazı iddialar ortaya atmaktadır. Bizler makam değil, Gölcük sevdalısı insanlarız. Asılsız iftiralar atan, fitneler çıkartanları, Belediye Başkanlarını indirenleri, yerlerine başkalarını getirenleri Allah’a havale ediyorum. Bizler daha güzel Gölcük için görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz, Mart 2019 Ayına kadar görevimizin başındayız. Bizim tek hedefimiz Gölcük’te sorun çözmek, sorun yaratmak değil. Bu yüzden vatandaşlarımızdan asılsız, dedikodu, iftira söylemlerine itibar etmemelerini rica ediyorum” dedi.

İlçe Merkezinin projesi önümüzdeki ay geliyor

Toplantıda ayrıca Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi veren Başkan Ellibeş, “2 bölgede Kentsel Dönüşüm çalışmaları sorunsuz devam ediyor. Gölcük ilçe merkezinin projeleri önümüzdeki ay geliyor. Taslaklar incelenerek, gerekli adımlar atılacak” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  1. Ali şişman(Gölcük sevdalısı) dedi ki:

    Arkadaşlar Mehmet Başkan siyasi kadrolardan gelen bir başkan değildir o devlet içinde üst bürokratlık yapmış biridir.siyasi iğrençlikleri pek bilmez bilmediği içindir ki bu durumda.başkan eksiği vardır artık ilçe belediyelerinin tek görevi kaldı çevre temizliği buna odaklanmalı parti değil Gölcük sevdalısı olmalı