DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOCAELİ VALİ YARDIMCILARI ABDULLAH ETİL VE OSMAN SARI’YA VEDA YEMEĞİ

KOCAELİ VALİ YARDIMCILARI ABDULLAH ETİL VE OSMAN SARI’YA VEDA YEMEĞİ
06.09.2017
1.287
A+
A-

KOCAELİ VALİ YARDIMCILARI ABDULLAH ETİL VE OSMAN SARI’YA VEDA YEMEĞİ

2011 yılından buyana Kocaeli Vali Yardımcılığı görevini yürütmekte iken Manisa  ili Vali Yardımcılığına atanan Abdullah Etil ile 2013 yılından buyana yine Kocaeli  Vali Yardımcılığı görevini yürüten Osman Sarı’nın Adana ili  Çukurova ilçesi  Kaymakamlığına atanması münasebetiyle Vali Vekili Dursun Balaban’ın ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine; Vali Vekili Dursun Balaban, Vali Yardımcıları Ekrem Erdoğan, Abdullah Etil, Osman Sarı, emekli Vali Yardımcısı Aziz İnci, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Gebze Kaymakam Vekili ve Çayırova Kaymakamı  Hasan Gözen, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ile daire müdürleri ve çalışma arkadaşları katıldı.

Vali Vekili Dursun Balaban veda yemeğinde yaptığı konuşmalarında; “İki değerli Vali Yardımcımızı bugün uğurluyoruz. Öncelikle yapmış oldukları değerli hizmetlerden ve  çalıştığımız süre içerisinde gösterdikleri yakınlıkları nedeniyle  ilimiz adına teşekkür ediyoruz. Yeni görevlerinin hayırlı olması temennisi ile  başarılar diliyorum “ diyen  Vali Vekili Dursun Balaban, Vali Yardımcıları Abdullah Etil ve Osman Sarı’ya üzerinde Osmanlı motiflerinin yer aldığı el işlemesi tabak hediye etti.

Vali Yardımcısı Abdullah Etil ise yaptığı veda konuşmasında; “Bu yemeği düzenleyen Vali Vekilimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 03.10.2011 tarihinden buyana Kocaeli’de görev yapıyorum. Kocaeli’de bugüne kadar 3 vali ile görev yaptım ve çok değerli vali yardımcıları ile birlikte çalıştım. Hepsinin birikimlerinden ve nezaketlerinden çok şey öğrendim. İlçe Kaymakamlarımızla ve kurumlarla   hiçbir sorun yaşamadan uyumlu bir şekilde Kocaeli’de görev yaptık. Bugün Kocaeli’den ayrılıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diyen Vali Yardımcısı Abdullah Etil’in konuşmalarının ardından Vali Yardımcısı Osman Sarı ise yaptığı veda konuşmasında;“ Meslek hayatımın en güzel vali yardımcılığı görevini Kocaeli’de geçirdim.  Arkadaşlarımızla hiç sorun yaşamadan uyumlu ve samimi bir şekilde Kocaeli’ye hizmet etmenin onurunu yaşadık. Hepinize çok teşekkür ediyorum, Adana’da bir kapınızın olduğunu unutmayın.  Hepiniz hakkınızı helal edin.” diyen Vali Yardımcısı Osman Sarı, yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen Vali Vekili Dursun Balaban’a, vali yardımcılarına, kaymakamlara, kurum müdürleri ile  çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.