DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÜLKE SPORUNA HİZMET EDİYOR

ÜLKE SPORUNA HİZMET EDİYOR
24.09.2017
977
A+
A-

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Profesyonel jimnastik Kulübü

ÜLKE SPORUNA HİZMET EDİYOR

İlimizin sporda büyük bir markası olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Profesyonel jimnastik Kulübü yeni adımlar atarak ülke sporumuza hizmet etmeye devam ediyor.

Kocaeli’nde ilk kez yarışmalara katılarak aerobik branşının mimarı olan kulüp 4 yıl önce olimpik branşlara yatırım yapma  kararı aldıktan sonra jimnastiğin temeli ve zirvesi olan artistik jimnastiğe büyük yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Profesyonel Jimnastik Kulübü temel eğitim gruplarından yetiştirerek kurmuş olduğu artistik kız takımları ve alt yapı oluşumlarıyla Türkiye’de ses getirmeye devam ederken büyük bir hamle daha gerçekleştirip artistik erkek takımlarını ve alt yapılarını oluşturdu. Oluşturulan erkek takımları kulübün bünyesinde yetişerek gelecekte Türk Jimnastiğinin umut vaat eden antrenörlerinden Hayrettin Şen gözetiminde çalışmalarına devam ediyor.

Konuyla alakalı Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile görüşen Kulüp Başkanı ve başarılı gençlerimizden Tolga Havuç, müdürlük bünyesinde görev yapan Bolulu eski milli Jimnastikçi Ersin Şafak’tan bilgi ve tecrübelerini paylaşmak amacıyla gönüllü olarak yeni oluşan erkek artistik jimnastik takımına destek vermesini talep etti.

İlimize geldiği günden beri jimnastik branşına büyük hizmetler veren Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar,geçen dönemde Tolga Havuç’un kendisini ziyaretinde antrenörlerin bilgi paylaşımı yapmasını takdir ederek Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Profesyonel Jimnastik Kulübünü ve Başkan Havuç’un çalışmalarından memnun olduğunu dile getirdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulübün genç Başkanı Havuç: ‘ Şahsım ve kulübüm adına belirtmeliyim ki kurulduğumuz günden bu yana İl Müdürümüz sayın Muzaffer Çintimar’ın desteklerini ve tecrübelerini alarak bu günlere kadar önemli bir yol kat ettiğimizi belirtmek istiyorum. Ersin hocamız jimnastik branşında ilimizde bulunan büyük bir değerdir. Bu değerin mimarı da Müdürümüz sayın Muzaffer Çintimar ve federasyon Başkanımız Suat Çelen’dir. Bundan sonra sayın Müdürümüzün izni ile gönüllü olarak kulübümüzün erkeklerine destek verecek olan Ersin hocamıza da ayrıca teşekkür ediyor, Kulübümüzün içerisinden yetişerek yarışmacı gruplarımızda çalışan resmi antrenörümüz Hayrettin Şen hocama başarılar diliyorum. Biz büyük bir aileyiz, İl müdürümüzün destekleriyle, tecrübesiyle ve inancıyla daha çok yol kat edeceğiz.’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.