DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AİLELER RAHAT BİR NEFES ALDI

AİLELER RAHAT BİR NEFES ALDI
01.10.2017
1.005
A+
A-

Değirmendere Dörtyol’da altgeçitler boyandı

AİLELER RAHAT BİR NEFES ALDI

Vatandaşların özellikle de okula giden çocuğu olan ailelerin en büyük sıkıntılarından biri olan alt geçitler Belediye ekipleri tarafından boyanması ailelere rahat bir nefes aldırdı.

Temiz bir görüntü elde edildi

Değirmendere Dörtyol Mevkii’nde bulunan ve okul döneminde öğrenciler tarafından çok sık kullanılan alt geçit duvarlarına yazılan yazılar nedeniyle oldukça kötü bir görünüm sergiliyordu. Değirmendereli vatandaşların birçok kere dile getirdiği ve boyanmasını istediği alt geçit geçtiğimiz günlerde Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından boyanarak temiz bir görüntü elde edildi.

Vatandaşlar alt geçitlerin tekrar o hale gelmemesini istiyor

Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından boyanan alt geçit en çokta öğrencisi olan aileleri mutlu etti. Vatandaşlar, ” Yaz ayları boyunca alt geçitlerin o kötü görüntüsünü görmek zorunda kaldık. Biz neyse de bu alt geçidi çocuklarımız kullanıyor. Duvarlarda aklınıza gelebilecek her türlü yazı görmek mümkündü. Biz çocuklarımız terbiyeli yetişsinler diye elimizden geleni yaparken kendini bilmez insanların çocuklarımızın terbiyelerini bozmalarına göz yumamazdık. Neyse ki Belediye ekipler alt geçitlerimizi boyayarak o kötü görüntüleri ortadan kaldırdılar. Dileriz aynı manzara ile yeniden karşılaşmayız” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.